Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Werken Nieuws leestijd 1 min

Wie stuur jij een #dikkedankjewel op de Dag van de Zorg?

ActiZ, Zorgthuisnl, NVZ en VGN lanceren kaartjescampagne om alle medewerkers in de zorg te bedanken

Link gekopieerd naar klembord

Wie stuur jij een #dikkedankjewel op de Dag van de Zorg? keyvisual

Dikke Dankjewel Dag van de Zorg

Op 12 mei is het de internationale Dag van de Verpleging, ook wel Dag van de Zorg genoemd. Brancheorganisaties ActiZ, VGN, Zorgthuisnl en NVZ gebruiken deze dag als extra moment om alle medewerkers in de zorg te bedanken. Zij zetten zich iedere dag onverminderd in voor hun cliënten en patiënten. Met een #dikkedankjewel én een digitale kaartjescampagne bedanken we al die hardwerkende zorgprofessionals in Nederland. Want dankzij hun zorg, bloeit er altijd iets op.

Met de #dikkedankjewel-campagne willen ActiZ, VGN, NVZ en Zorgthuisnl iedereen bedanken die zich inzet voor de zorg en ondersteuning van miljoenen ouderen, cliënten en patiënten. Iedere dag spannen zij zich in voor warme en persoonlijke zorg. Ook in tijden dat de vraag naar zorg en daarmee de druk op zorgprofessionals, groot is.

Dankzij jouw zorg, bloeit er altijd iets op

‘In alle zorgsectoren is de druk op de zorg groot, mede door de krappe arbeidsmarkt. Dit zorgt onder meer voor een hoge werkdruk en veel verzuim onder medewerkers’, licht ActiZ voorzitter Anneke Westerlaken toe. ‘In de verpleging, verzorging en thuiszorg wordt door de dubbele vergrijzing en de groeiende vraag naar zorg, een groot beroep gedaan op onze collega's in de zorg.’

Zij verdienen daarvoor een #dikkedankjewel: iedere dag, maar in het bijzonder op 12 mei, de Dag van de Zorg. Het thema van de campagne is dit jaar een bos bloemen. ‘Een mooi symbool van dankbaarheid’, vindt Westerlaken. ‘Met het motto ‘Dankzij jouw zorg bloeit er altijd iets op’ spreken we onze waardering uit aan al die hardwerkende zorgcollega's.’ 

Het waardevolle werk van de zorgprofessional verdient iedere keer weer onze aandacht. Dankzij hun zorg, bloeit er altijd iets op.

Anneke Westerlaken \

ActiZ-voorzitter

Maak via dikkedankjewel.nl een digitale bloemen(kaart) om iemand te bedanken.