Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Wil jij meewerken om de zorg in Nederland nog beter te maken? We zien je reactie graag tegemoet. Bekijk hieronder onze huidige vacatures.

  • Voorzitter ActiZ
    ActiZ zoekt een inspirerende en verbindende voorzitter die de sector ouderenzorg een warm hart toedraagt en deze mooie sector goed voor het voetlicht kan brengen bij publiek, pers en polder. 

  • Marketingcommunicatie specialist voor 36 uur
     Bij het team communicatie van ActiZ werk je in het oog van de actualiteit, in de sterk veranderende wereld van de ouderenzorg. Spreekt deze dynamiek jou aan, ben je een nieuwsjunk van nature, heb je een scherpe pen en is multimediale content creëren jouw ding? Solliciteer dan direct!

  • Medewerker ICT/Functioneel Beheer voor 36 uur per week.
    Wij zijn op zoek naar een Medewerker ICT die creatief om kan gaan met onze IT-vraagstukken. Sta jij altijd klaar om je collega’s te assisteren? Wil jij jouw IT-skills optimaal kunnen benutten en doorgroeien? Lees dan snel verder!

  • Vanaf september Stagiaires HBO/WO gevraagd met belangstelling voor ouderenzorg/thuiszorg. Als stagiair bij ActiZ doe je ervaring op met maatschappelijk zeer relevante thema’s in het hart van de actualiteit. Elke dag zit vol nieuwe uitdagingen en binnen ActiZ krijg je de ruimte om te werken aan boeiende vraagstukken. Houd onze site in de gaten!

Onze werving- en selectieprocedures gaan eerlijk en transparant, in overeenstemming met de NVP-sollicitatiecode.