Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Strategie Webinar

Kostenontwikkeling IT voor bestuurders

Schat met deze scenario’s de ICT-kosten voor jouw organisatie in

Kopieer de link
Link gekopieerd naar klembord
Laptop met grafieken en getallen

Op 8 oktober organiseert ActiZ het webinar 'Kostenontwikkeling IT' voor bestuurders. Net als heel Nederland, wordt ook de ouderenzorg steeds digitaler. De inzet van domotica, zorgtechnologie, maar ook verpleegoproepsystemen, faciliteert zorgmedewerkers en cliënten. Maar voor het gebruik van deze middelen is een goede, moderne ICT infrastructuur vereist. Alles bij elkaar vraagt dit om investeringen op meerdere vlakken. Met welke kosten moet je eigenlijk rekening houden?

ActiZ heeft een onderzoek laten doen naar de kosteneffecten op het gebied van digitalisering en zorgtechnologie. Daar komen verschillende scenario’s uit naar voren die allemaal dezelfde kant op wijzen: de mate van digitalisering neemt toe en de ICT-kosten van zorgorganisaties gaan stijgen.

'De ICT-budgetten van zorgorganisaties stijgen echter minder snel dan verwacht en nodig is om de verdere digitalisering te bekostigen en de baten te realiseren'

Uit het onderzoeksrapport

\

'Effecten ontwikkelingen op ICT-kosten in de VVT'

Hoever de ICT-kosten stijgen ligt er voor een deel aan in welk scenario jouw organisatie zich bevindt. In dit webinar schetsen de onderzoekers van het rapport de verschillende ontwikkelingen en scenario’s.  

Over het webinar:

  • Voor wie: bestuurders
  • Wanneer: vrijdag 8 oktober 10.00 – 11.00 uur
  • Waar: ONLINE

Meer weten?