Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Werken Nieuws leestijd 1 min

ActiZ wenst alle medewerkers in de zorg vele #lichtpuntjes in 2023

Nieuwjaarsboodschap ActiZ

Link gekopieerd naar klembord

ActiZ wenst alle medewerkers in de zorg vele #lichtpuntjes in 2023 keyvisual

Header afbeelding van lichtpuntje

Afgelopen jaar was een jaar met vele uitdagingen. Van zorgen om stijgende besmettingen gingen we naar versoepelingen en het weer openstellen van de deuren. De druk op de zorg bleef echter onveranderd hoog. Voor de samenleving werd de enorme opgave waar de ouderenzorg voor staat steeds zichtbaarder. Daarom spreken we onze dankbaarheid uit naar alle medewerkers in de zorg, op wie we dag en nacht kunnen rekenen. ActiZ wenst hen vele lichtpuntjes in 2023.

Na een coronaperiode waarin onze sector onder enorme druk heeft gestaan, bleef de druk op de bijna vijfhonderdduizend medewerkers in de verpleging, verzorging en zorg thuis groot. De noodzaak om de zorg echt anders te organiseren is inmiddels voelbaarder dan ooit. Dat vraagt aanpassingsvermogen, creativiteit en doorzettingsvermogen van medewerkers, die altijd de beste zorg voor hun cliënten willen blijven bieden. Zij zorgden er ook dit jaar voor dat de zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken 24/7 draaiende werd gehouden.

 

#lichtpuntjes voor 2023

Daarom heeft ActiZ ook dit jaar een nieuwjaarswens gemaakt: om iedereen in de zorg te bedanken. Want wij zijn enorm trots en dankbaar voor de continue inzet van zorgmedewerkers. Daarom dit lichtpuntje. Dat het jaar 2023 vele lichtpuntjes in de (ouderen)zorg mag brengen. Voor medewerkers, cliënten, naasten, vrijwilligers, mantelzorgers en iedereen die betrokken is bij de zorg voor ouderen en chronisch zieken.