werken bij

leeshoek voorgevel pantry 3e Imre en Pascale.JPG Yvonne en Sascha.JPG

Werken bij ActiZ

Ben je gedreven en wil je met inzet de belangen van onze leden behartigen?Vacatures

Senior Communicatieadviseur

Op zoek naar een functie in een zeer dynamische omgeving en je bezig houden met thema's in het hart van de actualiteit? Word jij de verbindende schakel bij ActiZ?

Meewerk/afstudeerstage Management in de Zorg (3e/4e jaars)

Wil jij onderzoek doen en goede voorbeelden van werkbare en betaalbare zorg buiten Nederland opsporen en analyseren, dan hebben wij een interessante stage voor je. Jouw onderzoeksresultaten kunnen helpen de zorg in Nederland in de toekomst goed en betaalbaar te houden.

Wie zijn we?

ActiZ is de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd. Onze leden zijn heel divers; in omvang en dienstverlening. Met zo’n 380.000 medewerkers bieden zij zorg en ondersteuning aan circa 2 miljoen cliënten. Met elkaar voelen wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de zorg dichtbij, professioneel, betaalbaar en toegankelijk te houden. En daarmee bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Het uitgangspunt daarbij is dat mensen zoveel mogelijk regie houden over het leven dat zij willen leiden.