werken bij

leeshoek voorgevel pantry 3e Imre en Pascale.JPG Yvonne en Sascha.JPG

Werken bij ActiZ

 Vacature Ambtelijk secretaris

Overeenkomst op basis van opdracht, variërend aantal uren per week

Op grond van de Wet zorg en dwang zijn zorgaanbieders verplicht zich aan te sluiten bij een klachtencommissie. ActiZ, VGN, Ieder(in), LSR en KansPlus en LOC hebben gezamenlijk een klachten­commissie voor de Wzd opgericht: de KCOZ (KlachtenCommissie Onvrijwillige Zorg). 

Stageplaats: Onderzoek wachtlijstbeheer verpleeghuiszorg

Bij de landelijke branchevereniging ActiZ te Utrecht. Start tussen september en november 2020, duur 4 à 6 maanden

Als stagiair bij ActiZ doe je ervaring op met maatschappelijk zeer relevante thema’s in het hart van de actualiteit. Elke dag zit vol nieuwe uitdagingen en binnen ActiZ krijg je de ruimte om te werken aan uitdagende vraagstukken.

Wie zijn we?

ActiZ is de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd. Onze leden zijn heel divers; in omvang en dienstverlening. Met zo’n 380.000 medewerkers bieden zij zorg en ondersteuning aan circa 2 miljoen cliënten. Met elkaar voelen wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de zorg dichtbij, professioneel, betaalbaar en toegankelijk te houden. En daarmee bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Het uitgangspunt daarbij is dat mensen zoveel mogelijk regie houden over het leven dat zij willen leiden.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast over het werken bij ActiZ en wil jij meewerken om de zorg in Nederland nog beter te maken? We zien je reactie graag tegemoet. Onze werving- en selectieprocedures gaan eerlijk en transparant, in overeenstemming met de NVP-sollicitatiecode.