werken bij

leeshoek voorgevel pantry 3e Imre en Pascale.JPG Yvonne en Sascha.JPG

Werken bij ActiZ

 Vacature Beleidsadviseur voor 32 - 36 uur

Heb jij affiniteit met vraagstukken op het gebied van contractering van zorg en wil jij je namens onze leden inzetten voor goede financiering van de zorg, zowel voor de zorg thuis als kortdurende zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn we?

ActiZ is de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd. Onze leden zijn heel divers; in omvang en dienstverlening. Met zo’n 380.000 medewerkers bieden zij zorg en ondersteuning aan circa 2 miljoen cliënten. Met elkaar voelen wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de zorg dichtbij, professioneel, betaalbaar en toegankelijk te houden. En daarmee bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Het uitgangspunt daarbij is dat mensen zoveel mogelijk regie houden over het leven dat zij willen leiden.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast over het werken bij ActiZ en wil jij meewerken om de zorg in Nederland nog beter te maken? We zien je reactie graag tegemoet. Onze werving- en selectieprocedures gaan eerlijk en transparant, in overeenstemming met de NVP-sollicitatiecode.