werken bij

leeshoek voorgevel pantry 3e Imre en Pascale.JPG Yvonne en Sascha.JPG

Werken bij ActiZ

Ben je gedreven en wil je met inzet de belangen van onze leden behartigen?Vacatures

Meewerkstage Journalistiek of Digitale media & communicatie

Op zoek naar een creatieve en dynamische stage bij een online start-up met mega ambities in Utrecht? Bij NED7.nl zijn wij opzoek naar stagiaires die webredactie, online video én online advertisement ervaring op willen doen. Liefst direct beginnen!

Meewerkstage Communicatie (3e/4e jaars)

Wil jij je inzetten voor onze nieuwe community NED 7 en deel uitmaken van onze online redactie dan zijn wij op zoek naar jou. HBO Communicatie stage in Utrecht voor 5 a 6 maanden. Liefst direct beginnen!

Wie zijn we?

ActiZ is de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd. Onze leden zijn heel divers; in omvang en dienstverlening. Met zo’n 380.000 medewerkers bieden zij zorg en ondersteuning aan circa 2 miljoen cliënten. Met elkaar voelen wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de zorg dichtbij, professioneel, betaalbaar en toegankelijk te houden. En daarmee bij te dragen aan het welbevinden van mensen. Het uitgangspunt daarbij is dat mensen zoveel mogelijk regie houden over het leven dat zij willen leiden.

 

 

Medewerkers over hun werk