Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Vacature Senior Communicatieadviseur 36 uur

Als Senior Communicatieadviseur bij ActiZ, ben je werkzaam in een zeer dynamische omgeving en houd je je bezig met thema’s in het hart van de actualiteit. ActiZ is de branchevereniging van en voor 400 zorgorganisaties in verpleeghuiszorg, zorg thuis en jeugd. De leden zorgen met bijna 400.000 medewerkers dag in, dag uit voor meer dan twee miljoen mensen. Daarmee vormen onze leden een onmisbare schakel in de Nederlandse maatschappij en vinden we elkaar op gemeenschappelijke thema’s als arbeidsmarkt, kwaliteit, technologie en samenwerking.

Wat doet ActiZ? 

ActiZ is de branchevereniging van en voor 400 zorgorganisaties in verpleeghuiszorg, zorg thuis en jeugd. De leden zorgen met bijna 400.000 medewerkers dag in, dag uit voor meer dan twee miljoen mensen. Daarmee vormen onze leden een onmisbare schakel in de Nederlandse maatschappij en vinden we elkaar op gemeenschappelijke thema’s als arbeidsmarkt, kwaliteit, technologie en samenwerking.

Met onze belangenbehartiging maken we ons sterk als verbindende schakel tussen leden, maar ook richting politiek, andere zorgaanbieders, ministeries, gemeentes, zorgverzekeraars, vakbonden, toezichthouders en media. De sector die wij vertegenwoordigen is volop in beweging. Gaat je hart sneller kloppen van media, denk je in scenario’s, houd je van lobby, public affairs en impactvolle communicatiestrategieën? Dan zoeken wij jou voor ons Team Communicatie!

Wie ben je?

Als Senior Communicatieadviseur ontwikkel je PR- en communicatiestrategieën op de relevante thema’s. Je bent een flexibele teamspeler en altijd de eerste die aanzet tot actie. Je overziet de ontwikkelingen en het complexe (bestuurlijke) krachtenveld, je signaleert actuele en aankomende issues en je weet je analyse vlot in een actieplan te vertalen. Je hebt daarbij een scherp oog voor de belangen van de leden van ActiZ. Je bent sterk in het onderhouden van contacten met de media, mensen weten jou te vinden en natuurlijk ook andersom. Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) directie, bestuur en collega’s over de te voeren communicatiestrategie, PR- en publieke optredens. Daarnaast ontwikkel je mede het communicatiebeleid op ActiZ-brede vraagstukken. Je geeft leiding aan grote communicatieprojecten. Naast het adviseren, steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen en ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen van de diverse communicatiemiddelen. Ook weet je je collega’s te inspireren in het ‘communicatie denken’ om zo gezamenlijk impactvol te zijn.

Wat zoeken wij? 

Als Senior Communicatieadviseur ben je analytisch sterk en voer je de regie op de communicatie rondom specifieke focusgebieden. Daarnaast heb je ruime ervaring met perswoordvoering, contacten met media en strategisch communicatieadvies. Vanuit jouw kennis en ervaring ben je sparringpartner en bruggenbouwer voor je collega-manager, de beleidsadviseurs en het team Communicatie. Je beschikt over een gezonde nieuwsgierigheid, je bent creatief en zoekt voortdurend naar nieuwe en slimme wegen om positief bij te dragen aan de reputatie en juiste positionering. Je hebt inzicht in het politieke en maatschappelijke krachtenveld en een sterke politieke antenne.

Je bent flexibel en kunt gestructureerd en planmatig werken. Je bent daarnaast creatief, proactief en oplossingsgericht. Je werkt graag in teamverband waarbij verschillende perspectieven en ideeën worden meegenomen in het werk. Je kunt je goed inleven in je collega’s, leden en stakeholders en hebt daarbij oog voor ieders toegevoegde waarde. Je hebt een opleiding op het gebied van communicatie op hbo- of wo-niveau en beschikt over vijf tot tien jaren relevante werkervaring.

Wat bieden wij?

  • Een uitstekend salaris, maximaal € 7.027,-- bruto bij een werkweek van 36 uur.
  • Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden: onder andere een 13e maand, goede reiskosten-/thuiswerkkostenregeling, thuis/flexibel werken en keuze in arbeidsvoorwaarden.
  • Je komt te werken in een modern kantoor, vlakbij het centrum, goed bereikbaar met openbaar vervoer en eigen parkeergelegenheid.
  • Goede koffie en vers fruit.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren, samenwerken is het uitgangspunt en als iets niet lukt kijken we altijd naar ‘Hoe dan wel’. En veel leuke activiteiten met collega’s. 
  • Een warm welkom en inwerkprogramma.
  • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Ontwikkelmogelijkheden.
  • Een goede balans tussen werk en privé.

Meer weten over ActiZ als werkgever? Bekijk dan werken bij ActiZ

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Charlotte Vromans, Adjunct directeur, 06 51333091. Belangstelling? Wij kijken uit naar je motivatiebrief en CV, graag sturen naar solliciteren1@actiz.nl t.a.v. Sandrien Keukens, team HRM.

ActiZ,
Postbus 8528
3503 RG Utrecht
www.actiz.nl

Acquisitie in verband met deze vacature wordt niet op prijs gesteld.