Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

IT Infrastructuur Bijeenkomst leestijd 1 min

Rondetafelsessies ICT- en informatiemanagement

Deel ideeën en ervaringen met elkaar over diverse onderwerpen

Link gekopieerd naar klembord

Rondetafelsessies ICT- en informatiemanagement keyvisual

Rondetafelsessie ICT- en informatiemanagement

Als verantwoordelijke voor ICT en/of informatiemanagement in jouw VVT-organisatie, ben je vaak de enige in jouw functie. Je hebt wel een eigen netwerk, maar hoe fijn is het om met collega’s van andere VVT-organisaties te sparren over de puzzels waar jij mee bezig bent? Daarvoor zijn de rondetafelsessies ICT- en informatiemanagement van de ActiZ academie bedoeld.

Wat gaan we doen?

In deze online rondetafelsessies gaan we onder leiding van een gespreksleider met elkaar het gesprek aan over een onderwerp. Doel is met elkaar uit te wisselen, van elkaar te leren, en samen ideeën op te doen. Het idee is dat je actief bijdraagt aan het gesprek, dus dat je komt halen én brengen. Al verwachten we natuurlijk niet van je dat je alle antwoorden en oplossingen paraat hebt (maar ook dát mag natuurlijk!)

Waar gaan we het over hebben?

De onderwerpen van de sessies zijn onderwerpen die voor jullie van belang zijn. We vragen jou dan ook om onderwerpen aan te dragen waar je het over wilt hebben, zodat we die kunnen agenderen. Mail deze dan naar academie@actiz.nl! We bepalen per sessie 4-5 weken vooraf het thema van de sessie. Vanaf dat moment kun je je inschrijven voor de sessie.  

Voor wie?

Deze rondetafelsessies zijn bedoeld voor degenen die in hun organisatie verantwoordelijk zijn voor ICT- en informatiemanagement zoals ICT-managers, managers I&A, en informatiemanagers. Deze bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor ActiZ-leden. Er is een maximum van 14 deelnemers per sessie.

Twijfel je of je bij de doelgroep hoort? Neem gerust contact met ons op via academie@actiz.nl.

Wanneer?

De online bijeenkomsten zijn gepland op: