Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Innoveren Nieuws leestijd 1 min

In gesprek over zorg van de toekomst op Dutch Design Week en Station Eindhoven

ActiZ-conferentie op Dutch Design Week én live-gesprekken met reizigers op de Dag van de Zorg voor Morgen

Link gekopieerd naar klembord

In gesprek over zorg van de toekomst op Dutch Design Week en Station Eindhoven keyvisual

Opening conferentie Loslaten, Ombuigen en Stoppen

Branchevereniging ActiZ staat deze week op de Dutch Design Week om over de toekomst van de zorg te praten. Met als hoogtepunt de conferentie ‘Loslaten, ombuigen en stoppen’ op donderdag 27 oktober. Maar dat is niet de enige plek waar ActiZ fysiek is te vinden. Vandaag en morgen (27 en 28 oktober) staat Praat Vandaag over Morgen (samen met ActiZ-lid Fundis) op NS-station Eindhoven om met zoveel mogelijk mensen het gesprek te voeren over hoe we de zorg voor ouderen organiseren én wat we daarin voor elkaar kunnen doen.

Embassy of Inclusive Society

Tijdens de conferentie staat verandering binnen de zorg centraal. Het programma is toegankelijk voor ActiZ-leden en andere geïnteresseerden. Want de vergrijzing is niet alleen een probleem van de zorg, maar van ons allemaal. Dus willen we de zorg toekomstbestendig maken, dan hebben we heel Nederland daarvoor nodig. Daarom zoekt ActiZ actief andere sectoren op, waaronder de creatieve sector.

ActiZ-leden beginnen deze dag vol inspiratie met twee plenaire sessies. Vervolgens gaat men in verschillende break-out sessies verder over de transitie naar een inclusieve samenleving. Een transitie die cruciaal is voor de toekomstbestendigheid van de zorg.

Dag voor de zorg voor morgen

Op donderdag 27 en vrijdag 28 oktober is Praat Vandaag over Morgen tussen 11.00 en 16.00 uur in de stationshal van Station Eindhoven te vinden. In het kader van De dag van de Zorg voor Morgen, wordt met behulp van prikkelende stellingen en andere live-activiteiten het gesprek aangegaan over de toekomst van de zorg. Hoe denkt men daarover? En hoe ziet men hun eigen oude dag voor zich?

De toekomst van de zorg is namelijk niet een maatschappelijke vraagstuk alleen van de zorg, maar van de hele samenleving. Daar moeten we elkaar voor blijven opzoeken en met elkaar over praten. Het maakt niet uit op welke locatie, zolang we als inclusieve samenleving elkaar hierbij blijven betrekken.

Praat vandaag over morgen op station Eindhoven

Praat vandaag over morgen op station Eindhoven

Ben je benieuwd naar ActiZ op Dutch Design Week 2022? Laat je dan inspireren door onderstaande aftermovie.