Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Werken Nieuws leestijd 1 min

ActiZ zomerserie: de zorg gaat niet op vakantie

Lees de verhalen!

Link gekopieerd naar klembord

ActiZ zomerserie: de zorg gaat niet op vakantie keyvisual

Oudere zomer

De zorg voor ouderen, thuis en in het verpleeghuis, gaat altijd door. In deze zomerserie belichtten we de zorg in de zomer in 2021. Hoe gaat dat? En welke onderwerpen spelen tijdens de zomer in de ouderenzorg?

  • In het eerste deel staat de spotlight op de vakantiekracht Janny Meuleman. Zij werkt sinds half juni als ‘medewerker welzijn’ op een verpleeghuisafdeling waar mensen met dementie wonen. 
  • Het tweede deel besteedt aandacht aan de wijkverpleegkundige Minka Groot, die het helemaal niet erg vindt om in de zomer door te werken.
  • En het laatste deel gaat over Ilse Rogier, die samen met collega's bij het verpleeghuis een heuse camping, Camping Prinsheerlijk, uit de grond stampte.

Ook iets betekenen?

Wil je ook iets betekenen voor ouderen? Bij alle zorgorganisaties zijn vrijwilligers van harte welkom en niet alleen in de zomer. Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor mensen. Maak een ommetje met iemand, help mee met de crea-club of kom op de koffie. Zoek contact met een zorgorganisatie bij je in de buurt en kijk hoe jij kunt helpen.