Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Vacature Communicatieadviseur 32-36 uur

Kom jij het team Communicatie bij ActiZ versterken? Als persvoorlichter en communicatieadviseur werk je in het hart van de actualiteit: de toekomst van de zorg voor ouderen en chronisch zieken. Als voorlichter en adviseur bij ActiZ stippel jij een gedegen contentstrategie uit en geef je daar invulling aan. Je bent sterk in het onderhouden van contacten met de media, mensen weten jou te vinden en natuurlijk ook andersom. Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) over de te voeren communicatiestrategie, PR- en publieke optredens. Je produceert overtuigende content over zorginhoudelijke onderwerpen, die je vervolgens weet te verbinden aan maatschappelijke thema’s met communicatiewaarde.

Wat doet ActiZ?

ActiZ is de branchevereniging van en voor 400 zorgorganisaties in verpleeghuiszorg, zorg thuis en jeugd. De leden zorgen met bijna 400.000 medewerkers dag in, dag uit voor meer dan twee miljoen mensen. Daarmee vormen onze leden een onmisbare schakel in de Nederlandse maatschappij en vinden we elkaar op gemeenschappelijke thema’s als arbeidsmarkt, kwaliteit, technologie en samenwerking.

Met onze belangenbehartiging maken we ons sterk als verbindende schakel tussen leden, maar ook richting politiek, andere zorgaanbieders, ministeries, gemeentes, zorgverzekeraars, vakbonden, toezichthouders en media. De sector die wij vertegenwoordigen is volop in beweging. Gaat je hart sneller kloppen van media, denk je in scenario’s, houd je van lobby, public affairs en impactvolle communicatiestrategieën? Dan zoeken wij jou voor ons Team Communicatie!

Wie ben je?

Kom jij het team Communicatie bij ActiZ versterken? Als communicatieadviseur werk je in het hart van de actualiteit: de toekomst van de zorg voor ouderen en chronisch zieken. Als adviseur bij ActiZ stippel jij een gedegen contentstrategie uit en geef je daar invulling aan. Je bent sterk in het onderhouden van contacten met de media, mensen weten jou te vinden en natuurlijk ook andersom. Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) over de te voeren communicatiestrategie, PR- en publieke optredens. Je produceert overtuigende content over zorginhoudelijke onderwerpen, die je vervolgens weet te verbinden aan maatschappelijke thema’s met communicatiewaarde. Hoe zorgen we ervoor dat de zorg voor ouderen nu en in de toekomst toegankelijk, betaalbaar en van een goed niveau blijft? Bij ActiZ werk je in de sterk veranderende wereld van de ouderenzorg. Spreekt deze dynamiek jou aan, ben je een nieuwsjunk van nature, heb je een scherpe pen en is multimediale content creëren jouw ding? Solliciteer dan direct!

Wat zoeken wij? 

Binnen het Team Communicatie van 12 enthousiaste collega’s wordt gewerkt vanuit drie aandachtsgebieden: bestuurscommunicatie, ledenservice, pers en politiek. Als communicatie adviseur richt je je voornamelijk op ledenservice, pers en politiek. Door jouw inlevingsvermogen weet je met jouw inzet altijd waarde te creëren die de (online) lobby versterkt en bijdraagt aan de positionering van de sector en de urgentie die er moet zijn voor dit maatschappelijke vraagstuk.

Je vertaalt complexe vraagstukken naar heldere communicatiestrategieën en neemt ook verantwoordelijkheid voor de uitvoering ervan. Je volgt de nieuwsontwikkelingen over de sector op de voet en bedenkt slimme concepten om hiervan nog meer nieuws te maken, zodanig dat het de belangenbehartiging van ActiZ dient. Je hebt een journalistieke werkwijze en bent creatief in het bedenken van relevante multimediale content en kunt deze ook produceren. Zo ga je vanuit verschillende perspectieven aan de slag met persberichten, copy, video, podcasts, whitepapers, interviews, papers en social media posts. Tegelijkertijd werk je nauw samen met de managers en de collega’s uit een beleidsteam om communicatie en beleid rond een specifiek thema hand in hand te laten gaan. 

Ook werk je mee aan het communicatiebeleid op ActiZ-brede vraagstukken. Zo zet jij je mede in voor de campagne ‘Praat vandaag over Morgen’, waarin we iedereen in Nederland oproepen om met elkaar in gesprek te gaan over ouder worden. Je haalt makkelijk je content op bij collega’s, leden of andere stakeholders. Ook draai je mee op de eind- en de webredactie. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en werk je nauw samen met bevlogen collega’s en andere communicatieadviseurs.

Wat bieden wij?

  • Een uitstekend salaris, maximaal € 5.313,-- bruto bij een werkweek van 36 uur.
  • Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden: onder andere een 13e maand, goede reiskosten-/thuiswerkkostenregeling, thuis/flexibel werken en keuze in arbeidsvoorwaarden.
  • Je komt te werken in een modern kantoor, vlakbij het centrum, goed bereikbaar met openbaar vervoer en eigen parkeergelegenheid.
  • Goede koffie en vers fruit.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren, samenwerken is het uitgangspunt en als iets niet lukt kijken we altijd naar ‘Hoe dan wel’. En veel leuke activiteiten met collega’s. 
  • Een warm welkom en inwerkprogramma.
  • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Ontwikkelmogelijkheden.
  • Een goede balans tussen werk en privé.

Meer weten over ActiZ als werkgever? Bekijk dan werken bij ActiZ

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Charlotte Vromans, Adjunct directeur, 06 51333091. Belangstelling? Wij kijken uit naar je motivatiebrief en CV, graag sturen naar solliciteren2@actiz.nl t.a.v. Sandrien Keukens, team HRM.

ActiZ
Postbus 8528
3503 RG Utrecht
www.actiz.nl

Acquisitie in verband met deze vacature wordt niet op prijs gesteld.