Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Innoveren Nieuws leestijd 1 min

Nieuw: Covid-19 dashboards

Alle data over Covid in een handig overzicht

Link gekopieerd naar klembord

Nieuw: Covid-19 dashboards keyvisual

Covid dashboard Kijk op Data

Wilt u de Covid-cijfers van het RIVM op elk moment inzichtelijk hebben? Bent u benieuwd naar de trends per provincie en/of per leeftijdsgroep? Of juist naar de actuele status in de verpleeghuiszorg? Neem dan een kijkje bij de interactieve Covid-19 dashboards in ActiZ Kijk op Data. Nu ook openbaar toegankelijk!

Meerwaarde

Het RIVM publiceert met regelmaat dashboards en rapportages met Covid-19 cijfers. ActiZ heeft op basis van dezelfde data twee dashboards ontwikkeld, om in te spelen op de specifieke informatiebehoeften van haar leden. In de dashboards kunnen bijvoorbeeld provincies en/of leeftijdscategorieën worden geselecteerd, wat in de regio’s een belangrijke meerwaarde kan bieden.

Ook worden alle relevante verpleeghuiszorgcijfers in één dashboard gecombineerd. De cijfers worden dagelijks automatisch ververst. Op deze manier heeft u altijd een selectie voorhanden van de voor u meest relevante VVT-cijfers. 

Toegankelijk voor iedereen

Normaal gesproken is toegang tot Kijk op Data voorbehouden aan ActiZ-leden. Vanwege de Covid-19 pandemie stelt producent van BI-software Qlik tijdelijk extra licenties beschikbaar waardoor wij de Covid-19 dashboards nu voor iedereen toegankelijk kunnen maken.

Wegwijs worden

In de video hieronder wordt een korte rondleiding gegeven in de dashboards van ActiZ Kijk op Covid-19.

 

Vragen? Neem dan contact op met de helpdesk: kijkopdata@actiz.nl of 085 - 077 20 70 (bereikbaar van ma t/m do).

Neem gelijk een kijkje via onderstaande link: