Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Appen met
Innoveren leestijd 1 min

Juryvoorzitter innovatieprijs: 'Startups kunnen slimme oplossingen bieden die zowel cliënten als zorgverleners ondersteunen.'

Link gekopieerd naar klembord

Juryvoorzitter innovatieprijs: 'Startups kunnen slimme oplossingen bieden die zowel cliënten als zorgverleners ondersteunen.' keyvisual

Appen met Alexander van Cappellen

Op 15 juni staat ActiZ op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs. ActiZ en vereniging voor zorgtechnologie WDTM organiseren voor het tweede jaar op rij een pitch-competitie voor veelbelovende startups die de zorgvernieuwing in de thuis- en ouderenzorg kunnen versnellen. Ruben Mascini van ActiZ appt met juryvoorzitter Alexander van Cappellen over waarom het belangrijk is om startups een podium te geven en waarop zij worden beoordeeld.

Ruben Mascini

Communicatieadviseur

Ruben Mascini

Alexander van Cappellen

Juryvoorzitter Innovatieprijs

Alexander van Cappellen

Ruben

Hi Alexander, wat leuk dat jij dit jaar weer in de jury zit van de innovatieprijs.

Alexander

Ha Ruben, dankjewel ik heb er zin in!

Ruben

Mooizo😀 Waarom is het voor de ouderenzorg belangrijk om startups een podium te geven op de Zorg & ICT beurs?

Alexander

In de ouderenzorg hebben we te maken met uitdagingen zoals het verkrijgen van voldoende personeel en hoge werkdruk. Startups kunnen slimme oplossingen bieden die zowel cliënten als zorgverleners ondersteunen.

Alexander

Ze kunnen radicale veranderingen teweegbrengen en met hun innovatieve ideeën de ouderenzorg toegankelijk houden en verbeteren.

Ruben

Interessant. En wat hoop je te zien van de startups die meedoen?

Alexander

Ik hoop verrast te worden door de pitches van de startups, waarbij ze laten zien hoe ze dingen slimmer kunnen regelen in de ouderenzorg💡

Ruben

Waar ga je op beoordelen?✅

Alexander

Ik zal beoordelen op een goed onderbouwd verhaal met unieke oplossingen en meetbare uitkomsten. We willen goede ideeën stimuleren die met onze steun net dat stapje verder kunnen komen om echt te gaan opschalen.

Ruben

Dit is de tweede keer dat we dit doen. Wat is je het meest bijgebleven van vorig jaar?

Alexander

Hetgeen wat mij het meest is bijgebleven van vorig jaar is de gedrevenheid van de kandidaten. Het heeft me echt laten zien dat er veel passie en potentieel is binnen de ouderenzorg.

Alexander

En dat we de winnaar van vorig jaar, TONOSCare, daadwerkelijk hebben kunnen helpen!🏆

Ruben

Prachtig om te horen! En tot slot, welke inspiratie hoop je zelf op de zorg & ICT beurs op te pikken?

Alexander

Voor mij is het belangrijk dat we elkaar inspireren en naar elkaar luisteren. Het is essentieel om altijd te blijven leren en niet te denken dat we alles al weten.

Ruben

Bedankt Alexander, ik ben benieuwd naar donderdag!😀

Alexander

Graag gedaan, ik ook! 😌

Kom jij ook naar de Zorg & ICT beurs?

Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar zorgprofessionals leren innovaties succesvol toe te passen om zo samen te werken aan toekomstbestendige zorg. Met het hoofdthema ‘In charge of the future’ is er veel aandacht voor de hot topics als artificial intelligence, cybersecurity, virtuele zorg en databeschikbaarheid.

Via www.zorg-en-ict.nl kun je je registreren als bezoeker. ActiZ is kennispartner van Zorg & ICT en host de Health Tech Mainstage op 15 juni van 12:45 - 16:00.

Meer weten?

Lees hier wat het programma is van ActiZ op de Zorg & ICT beurs en wie de finalisten zijn van de innovatieprijs.