Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Innoveren Nieuws leestijd 1 min

Dit is de ouderenzorg: ActiZ lanceert eigen e-magazine en Instagram

Volg jij ons al?

Link gekopieerd naar klembord

Dit is de ouderenzorg: ActiZ lanceert eigen e-magazine en Instagram keyvisual

Voorkant e-zine

Met de hashtag #ditisdeouderenzorg willen we het verhaal van onze levendige sector vertellen. Via een digitaal tijdschrift en een ActiZ Instagram-pagina brengen we op een nieuwe, online manier de mooie verhalen uit de ouderenzorg dichterbij.

In het e-magazine wordt teruggeblikt op de inspirerende verhalen van afgelopen halfjaar. Sommige verhalen werden online vaak gedeeld en maakten veel reacties los. Andere verhalen lieten de goede samenwerking zien in een uitdagende en heftige tijd waarin corona centraal stond.

Online platform

Begin dit jaar trapten we af met de lancering van een nieuw online platform actiz.nl. Dit platform biedt een podium aan nieuwe, prikkelende rubrieken, zoals 'Appen met’, ‘Vijf Vragen Aan’ en ‘Vernieuwers. Deze vind je ook in het e-magazine terug.

Wij hebben afgelopen halfjaar al verschillende ActiZ-leden mogen interviewen voor inspirerende verhalen én hopen dit jaar zeker nog meer mensen te spreken. Want er is meer dan genoeg te vertellen over de bruisende wereld van de ouderenzorg.

ActiZ op Instagram

Vanaf vandaag is ActiZ ook te vinden op Instagram. Met de hashtag #ditisdeouderenzorg hopen wij jou te inspireren met waardevolle verhalen uit de ouderenzorg. Neem gerust een kijkje via onderstaande knop.