Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Innoveren Nieuws leestijd 1 min

ActiZ zet volgende stap in online belangenbehartiging

Neem gerust een kijkje!

Link gekopieerd naar klembord

ActiZ zet volgende stap in online belangenbehartiging keyvisual

Banner ActiZ nieuw platform

Met trots lanceren we vandaag ons vernieuwde online platform. Een nieuwe look en een nieuwe rubricering van content. Met deze vernieuwing zetten we een volgende stap in onze online lobby die past binnen een veranderend zorglandschap waarin we voor grote uitdagingen staan.

Vernieuwing op een rijtje

Vanaf 13 januari 2021 is het nieuwe online platform toegankelijk. Wat is er veranderd of nieuw? En waarom hebben die aanpassingen gedaan? Dat hebben we hieronder op een rijtje gezet:
 

  • Alles draait om gebruikersgemak. Het systeem is robuuster geworden. Tevens bedient het meerdere doelgroepen op een hele gerichte manier. Zo is actiz.nl ook een mooie landingsplek voor pers, polder en publiek. Dit is belangrijk omdat de dialoog over toekomstige zorg voor ouderen dieper geworteld moet worden in de samenleving.
  • Binnen de Mijn ActiZ omgeving (alleen toegankelijk voor leden van ActiZ met een ledenlogin) vindt u alle functies speciaal voor leden. Vanuit deze omgeving heeft u toegang tot de online netwerken en de Kennisbank. De Kennisbank biedt verdiepende content en tevens en zeer uiteenlopend archief.  
  • De start van de ActiZ Academie is hiermee gemaakt. De ActiZ Academie richt zich op digitalisering als aanjager voor toekomstbestendige zorg. Met de Academie wil ActiZ de leden faciliteren én inspireren met innovatieve content. 
  • De structuur en de rubricering van de content is eenduidiger. Tevens wordt de bezoeker verleid met ook aanverwante content die mogelijk kan bijdragen aan de zoekopdracht. Zo eindigt u niet op doodlopende pagina’s.
  • De gehele omgeving werkt als een ActiZ Google, u vindt alles terug via de zoekfuncties
  • Er is een snelle link vanuit Mijn ActiZ met relevante netwerkgroepen voor het delen van gedetailleerde informatie met anderen in de sector.

Met de komst van de nieuwe website, is het straks nodig om opnieuw in te loggen en uw voorkeuren voor de meldingen bij nieuw geplaatste artikelen in de Kennisbank opnieuw op te geven. Heeft u hier vragen over? Laat het ons dan weten via communicatie@actiz.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar mooie verhalen en inspiratie. Heeft u interessante content? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar onze redactie via webredactie@actiz.nl. Online is nooit af en daarom blijven we verder doorontwikkelen.

Zijn er suggesties? Laat het ons dan weten via communicatie@actiz.nl.