Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Innoveren Nieuws leestijd 1 min

ActiZ op Dutch Design Week 2022: kom jij ook?

ActiZ organiseert een conferentie tijdens de Dutch Design Week op 27 oktober 2022

Link gekopieerd naar klembord

ActiZ op Dutch Design Week 2022: kom jij ook? keyvisual

Dutch Design Week 2022

De zorg voor ouderen verandert de komende jaren fundamenteel. ActiZ wil dit probleem aankaarten én oplossingen kunnen schetsen. De branchevereniging van zorgorganisaties is ervan overtuigd dat ook de creatieve industrie de sector verder kan helpen met het vinden van oplossingsrichtingen en handelingsperspectieven voor dit grote vraagstuk. Daarom organiseert ActiZ dit jaar, als strategisch partner van de Embassay of Inclusive Society, de conferentie ‘Loslaten, ombuigen en stoppen’ tijdens de Dutch Design Week 2022.

Tijdens deze conferentie op 27 oktober 2022 staat verandering binnen de zorg centraal. Het programma is toegankelijk voor ActiZ-leden (bestuurders, directeuren, innovatie-managers, etc.) en andere geïnteresseerden. Want de vergrijzing is niet alleen een probleem van de zorg, maar van ons allemaal.

Waarom interessant?

Iedereen wordt ouder. Dus doen ook meer mensen een beroep op professionele zorg. Deze demografische ontwikkelingen, in combinatie met een personeelstekort en een groeiende zorgzwaarte dwingen de samenleving tot nieuwe, fundamentele keuzes over hoe we de zorg in de toekomst willen inrichten. Kortom, de zorg moet veranderen.  

Willen we de zorg toekomstbestendig maken? Dan hebben we heel Nederland daarvoor nodig. Daarom zoekt ActiZ actief andere sectoren op, waaronder de creatieve sector. Maar ook wij, als inclusieve samenleving, moeten met elkaar naar oplossingen zoeken. Deze conferentie helpt daarbij. Help jij ook mee?  

Over de Dutch Design Foundation 

Dutch Design Foundation biedt een platform voor de beste en meest veelbelovende designers. Op die manier helpen zij hen om hun ideeën en werk te verspreiden. De foundation organiseert jaarlijks de Dutch Design Week, het grootste design evenement van Noord-Europa. Tijdens dit evenement wordt het werk en concepten van meer dan 2600 designers gepresenteerd.

Aanmelden

Als onderdeel van de Embassy of Inclusive Society, organiseert ActiZ een conferentie boordevol inspiratie en nieuwe of andere perspectieven. Het thema van de conferentie is de transitie naar een inclusieve samenleving, waar vergrijzing niet als zorgvraagstuk wordt benaderd maar juist als een samenlevingsvraagstuk. In een context waarin het aantal ouderen (65+) de komende jaren substantieel gaat toenemen en waar iedereen in onze maatschappij een rol speelt.

Aanmelden kan via deze link. 

Bekijk ActiZ op Dutch Design Week van vorig jaar.