Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Werken Nieuws leestijd 1 min

Wie bedank jij met een #dikkedankjewel video?

ActiZ lanceert nieuwe online campagne om zorgmedewerkers te bedanken.

Link gekopieerd naar klembord

Wie bedank jij met een #dikkedankjewel video? keyvisual

Dikke Dankjewel 2022

Op 12 mei wordt de (internationale) Dag van de Verpleging gevierd. Zorgprofessionals zetten iedere dag, 24/7, hun cliënten op de eerste plaats. Op 12 mei 2022 draaien wij het om. Met een #dikkedankjewel willen ActiZ, NVZ en Zorgthuisnl iedereen bedanken die zich inzet voor de zorg en ondersteuning van miljoenen ouderen, cliënten en patiënten. We zetten hen daarom deze dag op de eerste plaats.

Met een #dikkedankjewel neemt onder meer brancheorganisaties ActiZ het initiatief om een welgemeend bedankje te sturen aan alle zorgprofessionals die in de ouderen-, ziekenhuis-, revalidatie-, gehandicapten- en thuiszorg werken. En die daarmee bijdragen aan de zorg én ondersteuning van miljoenen cliënten, patiënten en bewoners.

Meedoen

Via het campagneplatform www.dikkedankjewel.nl kan iedereen een gepersonaliseerde video maken voor iemand die in de zorg werkt. Denk aan de verpleegkundige van je partner, de verzorgende van je moeder, de thuiszorgmedewerker van je vader, de begeleider van je kind, je collega, een familielid of vriend die in de zorg werkt. Het is natuurlijk ook mogelijk om de campagne-video of de banners te delen via social mediakanalen.

Alle deelnemende partijen roepen zorgorganisaties, collega’s, partners, kinderen, buren en vrienden op om dit ook te doen. Want het waardevolle werk van de zorgprofessional verdient iedere keer weer onze aandacht. Het thema van campagne is ‘de medewerker op één’. In de bijhorende video en sociale media post komt dit element terug in de vorm van een bingo-spel. Op meerdere momenten wordt de 1 uitgelicht. Dit gebeurt zowel op de bingo-kaart als met de bingo-bal. Wanneer je de video naar iemand wil versturen, kan je de naam van diegene invullen. De naam verschijnt dan op de bingokaart van de ontvanger. Onder de bingokaart is de video te bekijken. 

Mijn ActiZ

Toolkit voor ActiZ-leden

Als ActiZ-lid is ook een #dikkedankjewel toolkit beschikbaar. Lees meer hierover in de Mijn ActiZ-omgeving.