Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Werken Nieuws leestijd 1 min

Wie bedank jij met een #dikkedankjewel video?

ActiZ lanceert #dikkedankjewel campagne.

Link gekopieerd naar klembord

Wie bedank jij met een #dikkedankjewel video? keyvisual

Campagne Dikke Dankjewel

Op 12 mei wordt de (internationale) Dag van de Verpleging gevierd. Werken in de zorgsector is altijd een rollercoaster, maar in het afgelopen jaar werd dat nog duidelijker zichtbaar door de coronacrisis. Met een #dikkedankjewel neemt onder meer brancheorganisaties ActiZ het initiatief om een welgemeend bedankje te sturen aan alle zorgprofessionals die in de ouderen-, ziekenhuis-, revalidatie-, gehandicapten- en thuiszorg werken. En die daarmee bijdragen aan de zorg én ondersteuning van miljoenen cliënten, patiënten en bewoners.

Meedoen

Via het campagneplatform www.dikkedankjewel.nl kan iedereen een gepersonaliseerde video maken voor iemand die in de zorg werkt. Denk aan de verpleegkundige van je partner, de verzorgende van je moeder, de thuiszorgmedewerker van je vader, de begeleider van je kind, je collega, een familielid of vriend die in de zorg werkt. Het is natuurlijk ook mogelijk om de campagne-video of de banners te delen via social mediakanalen. 

Alle deelnemende partijen roepen zorgorganisaties, collega’s, partners, kinderen, buren en vrienden op om dit ook te doen. Want werken in de zorg is een rollercoaster en dat verdient iedere keer weer onze aandacht. Aspecten zoals ‘rollercoaster’, ‘doorzettingsvermogen’ en  ‘veerkracht’ komen op een subtiele manier in de video terug. De video kan je personaliseren door de naam van diegene die je wilt bedanken in te vullen. Deze naam komt dan meerdere keren in de video terug. De gepersonaliseerde video kan je versturen via e-mail, WhatsApp of delen via social media met de hashtag #dikkedankjewel.

De #dikkedankjewel campagne is een initiatief van ActiZ, Zorgthuisnl, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en Nederlandse Federatie Universitair Medische Centra. 

Verras iemand met een #dikkedankjewel video via onderstaande link. 

Mijn ActiZ

Toolkit voor ActiZ-leden

Als ActiZ-lid is ook een #dikkedankjewel toolkit beschikbaar. Lees meer hierover in de Mijn ActiZ-omgeving.