Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Werken Nieuws leestijd 1 min

Een terugblik op Over Morgen in 9 verhalen

De highlights van het programma Over Morgen door de ogen van medewerkers in onze sector

Link gekopieerd naar klembord

Een terugblik op Over Morgen in 9 verhalen keyvisual

wrap up over morgen

In 2022 startte het sectorprogramma 'Over Morgen'. Een programma die het gesprek binnen organisaties over de zorg van morgen aanjaagt en ondersteunt bij activiteiten die bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Onder meer door de Hoe Dan?-campagne en theatervoorstelling 'Mag ik je kussen?' voor zorgmedewerkers. En een regeling voor interventies rondom duurzame inzetbaarheid.

Benieuwd naar highlights uit de eerste projectperiode van het programma Over Morgen? In deze terugblik vind je de negen gesprekken met medewerkers uit de sector. Van verpleegkundigen tot bestuurders, zijn zij aan de slag met de toekomst van de zorg.

Bekijk hier de terugblik in de vorm van 9 verhalen: 

Programma Over Morgen verlengd 

Wil jouw organisatie ook meedoen met het programma Over Morgen? Goed nieuws! Het programma wordt doorgezet tot en met december 2025. Met vertrouwde, aangepaste én nieuwe activiteiten. Zo wordt de regeling Duurzame inzetbaarheid aangescherpt en kunnen zorgorganisaties en hun medewerkers de voorstelling ‘Mag ik je kussen?’ blijven bezoeken. Ook de campagne ‘Hoe Dan?’ wordt verder doorontwikkeld. De nieuwe regeling Duurzame Inzetbaarheid zal later dit jaar bekend gemaakt worden. Lees meer op: www.vvtwerktaanmorgen.nl

Het programma Over Morgen is een onderdeel van A+O VVT, het samenwerkingsverband van ActiZ, Zorgthuisnl, FNV, CNV, FBZ en NU’91, met steun van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Mijn ActiZ

Meer weten over de nieuwe projectperiode?