Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Nieuws leestijd 1 min

Alles over coronavaccinatie

Link gekopieerd naar klembord

Alles over coronavaccinatie keyvisual

Corona vaccin

Het speciaal ingerichte programma voor vaccinatie van zorgmedewerkers is afgerond. Iedereen in Nederland heeft een uitnodiging voor een coronavaccinatie gehad. Inmiddels is de boostercampagne van start gegaan. De booster biedt de oudsten en kwetsbaren een extra bescherming tegen ziekenhuisopname. Ook stelt het kabinet een booster beschikbaar voor medewerkers in de zorg met contact met patiënten en cliënten, gelet op de grote druk op de zorg en het belang van zorgcontinuïteit.

Bent u lid van ActiZ? Kijk dan binnen Mijn ActiZ op onze Kennisbank voor actuele informatie, de Corona-updates en Q&A's over vaccinatie. 

ActiZ is een branchevereniging van zorgorganisaties in de ouderenzorg. Wij doen ons best om de vragen van onze leden per mail of telefonisch zo snel mogelijk te beantwoorden. Via www.actiz.nl/corona en onze corona-updates houden we onze leden doorlopend op de hoogte van het laatste nieuws rondom covid-19 en vaccinaties. Organisaties die geen lid zijn van ActiZ kunnen de website van het RIVM raadplegen voor bijvoorbeeld meer informatie over de richtlijnen en (booster)vaccinatie.

Links en meer informatie

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? U kunt terecht bij het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur). Of kijk op rijksoverheid.nl

Heeft u medische vragen over coronavaccinatie? Kijk dan op RIVM - vragen en antwoorden of neem contact op met uw eigen huisarts.