Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Nieuws leestijd 1 min

Stuur een Lichtpuntje

ActiZ lanceert digitaal kaartjesplatform voor eindejaarsgroet

Link gekopieerd naar klembord

Stuur een Lichtpuntje keyvisual

stuur een lichtpuntje

December is de feestmaand én de maand van het licht. Lichtjes zijn nu overal. Licht staat symbool voor leven en vrede. ActiZ opent vandaag het platform voor de digitale eindejaarsgroet, met de toepasselijke naam Lichtpuntje. Kies een kaart uit de zes unieke e-wenskaarten uit op het platform en verstuur de kaart digitaal met een eigen boodschap. Het kost niets, dus er kunnen eindeloos veel lichtpuntjes verstuurd worden.

Anneke Westerlaken, ActiZ-voorzitter, licht toe: ‘Een lichtpuntje is voor mij iemand die het leven van de ander draaglijker en plezieriger maakt. En dus letterlijk iemands lichtpuntje is. Wie was jouw lichtpuntje in het leven? Een fijne collega? Of iemand die jouw leven van alledag mooier en plezieriger heeft gemaakt? Misschien iemand die voor je zorgt of gewoon iemand die je mooie feestdagen wilt wensen met veel lichtpuntjes in 2024.’

Het kaartenplatform vind je op www.actizlichtpuntje.nl 

Wie is jouw lichtpuntje in het leven? Een fijne collega of iemand die je graag fijne feestdagen wilt wensen met veel lichtpuntjes?

Anneke Westerlaken \

ActiZ-voorzitter

Westerlaken: ‘Aan het einde van het jaar is het goed om even stil te staan, terug te kijken op het afgelopen jaar en dan vooral bij de mensen die jou in 2023 hebben bijgestaan. Iemand die er altijd voor je was, iemand bij wie je altijd je verhaal kwijt kon, iemand die jou heeft geholpen met een moeilijke taak. Juist bij even stilstaan ontstaat het besef dat we niemand voor lief mogen nemen. Want wie zijn wij zonder de ander? Daarom doe ik een oproep aan iedereen: kijk ook in het nieuwe jaar naar elkaar om. Help de ander waar dat kan. Met boodschappen doen, met een hand op de schouder bij slecht nieuws of gewoon door er voor elkaar te zijn. Laat jouw licht schijnen bij en voor de ander. Ik wens iedereen veel lichtpuntjes dichtbij en natuurlijk hele mooie feestdagen!’

Hoe meer lichtpuntjes, hoe mooier het wordt! Dus deel dit bericht (en het platform) in je eigen netwerk. Vergeet niet ook zelf lichtpuntjes te sturen! Spread the light!