Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

(Senior) Beleidsadviseur belangenbehartiging voor 36 uur

Financieringsvraagstukken in de Wet Langdurige Zorg

Wil jij werken in een van de meest dynamische sectoren in Nederland? Als beleidsadviseur houd je je bij ActiZ branchevereniging van zorgorganisaties bezig met de verdere verbetering van de zorg voor ouderen in Nederland. Hoe zorgen we ervoor dat de zorg voor ouderen nu en in de toekomst toegankelijk, betaalbaar en van een goed niveau blijft? Bij ActiZ werk je in het oog van de actualiteit, in de sterk veranderende wereld van de ouderenzorg.  

Wat ga je doen? 

Jij bent dé belangenbehartiger voor financieringsvraagstukken in de wet langdurige zorg. Jouw lobbyinzet is erop gericht om in het overleg met de stakeholders landelijke randvoorwaarden overeen te komen waardoor onze leden in staat zijn goede zorg te bieden en hun bedrijfsvoering gezond te houden. Hierover heb jij voortdurend afstemming met bestuurders uit de Kerngroep Wonen en Zorg en de leden van ActiZ. Dit contact is een belangrijk onderdeel van jouw functie.

Je adviseert bestuurders en het MT en bent voor hen een belangrijke sparringpartner. Je coördineert dossiers op het gebied van de financiering van de langdurige zorg, voert namens ActiZ overleg, bepaalt de strategie en werkt deze samen met leden uit. Ook informeer je zorgorganisaties over voor hen belangrijke ontwikkelingen. Je bent daarvoor continu in verbinding met voor ActiZ belangrijke partijen en collega’s binnen en buiten het team Wonen en Zorg. Je haalt er plezier uit collega’s te ondersteunen en continu met hen af te stemmen en bent in staat om hoofdlijnen te verbinden met andere onderwerpen en dossiers. Want het werk doen we samen. Samen met collega’s en bestuursleden werken we aan een effectieve lobby en goede ondersteuning van leden.  

Wat wij zoeken 

Je bent doeltreffend, een aanpakker, analytisch, hebt oog voor detail en vindt het leuk om te netwerken. Je beschikt over WO werk- en denkniveau (bijv. bestuurskunde, economie, informatiemanagement of gezondheid, beleid en management). Je hebt een aantal jaren relevante ervaring bij voorkeur in een landelijk werkende organisatie of met een complex bestuurlijk krachtenveld. Kennis van of ervaring met het zorgstelsel en de financiering van zorg is een pré. Onderzoeksrapporten, beleidsdocumenten, cijfers, en berekeningen zie je als een uitdaging. Je hebt een stevige persoonlijkheid, kan goed samenwerken en bent daarnaast praktisch en oplossingsgericht. Netwerken is jou op het lijf geschreven.

Wat bieden wij?

Een boeiende functie in een gedreven team. Wij bieden afhankelijk van je ervaring een salaris van maximaal € 6.692,-- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen door trainingen en opleidingen. Daarnaast kent ActiZ goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder hybride werken met goede faciliteiten voor thuiswerken, 13e maand, regeling keuze in arbeidsvoorwaarden, goede opleidingsmogelijkheden  en een fijne locatie met goede parkeermogelijkheden vlakbij Utrecht-centrum.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Frank Hagelstein, 06-15030610.

Belangstelling? Wij kijken uit naar je motivatiebrief en CV, graag uiterlijk 25 september 2023 sturen naar solliciteren3@actiz.nl t.a.v. Helène Oosenbrug, team HR. We nemen binnen een week na ontvangst contact met je op

Wat doet ActiZ? 

ActiZ is de branchevereniging van 400 zorgaanbieders, met bijna 400 duizend medewerkers. Onze leden vormen een onmisbare schakel in de Nederlandse maatschappij en vinden elkaar op gemeenschappelijke thema’s als arbeidsmarkt, kwaliteit, technologie en samenwerking. ActiZ is hun spreekbuis en helpt zorgorganisaties hun medewerkers in staat te stellen om zo goed mogelijke zorg te leveren voor circa twee miljoen cliënten. Ouderen en mensen met een chronische ziekte, die verpleging en/of verzorging nodig hebben, thuis of in een verpleeghuis. Bij ActiZ werken circa 80 mensen aan de dagelijkse lobby voor toekomstbestendige ouderenzorg. ActiZ is de verbindende schakel tussen de leden en werkt nauw samen met andere zorgpartijen, ministeries, gemeentes, politiek, zorgverzekeraars, vakbonden, toezichthouders en media.  

De toekomst van de ouderenzorg is met het oog op de snel toenemende vergrijzing, net als het klimaat, een maatschappelijk vraagstuk dat voor iedere Nederlander, jong en oud, van levensbelang is. ActiZ werkt aan het mogelijk maken van goede zorg voor ouderen, nu en in de toekomst.  

ActiZ,

Postbus 8528

3503 RG Utrecht

Bekijk hier wat collega’s vinden van het werken bij ActiZ