Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Innoveren Nieuws leestijd 1 min

ActiZ publiceert tweede editie e-magazine 'Leidinggeven aan de digitale transformatie'

Wat kunnen zorgorganisaties doen om de digitale transformatie te versnellen?

Link gekopieerd naar klembord

ActiZ publiceert tweede editie e-magazine 'Leidinggeven aan de digitale transformatie' keyvisual

Leidinggeven aan de digitale transformatie

Na een succesvolle eerste editie van het e-magazine ‘Leidinggeven aan digitale transformatie’ lanceert ActiZ een tweede editie. Hetzelfde bekende format, maar boordevol nieuwe thema’s, voorbeelden en verhalen uit de praktijk. Het e-magazine biedt een bron van inspiratie in wat zorgorganisaties kunnen doen om digitale transformatie te versnellen.

Hoe kunnen zorgprofessionals kostbare tijd besparen bij het zoeken naar hulpmiddelen dankzij slimme technologie? Of hoe zorgt een QR-code oplossing ervoor dat persoonsgerichte zorg makkelijker wordt gemaakt voor medewerkers? Maar wist je ook dat er verrassende parallellen zijn tussen de zorg, Disney en de politie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de verhalen die je tegenkomt in deze nieuwe editie van het e-magazine.

Lees, luister en kijk mee in deze tweede editie

ActiZ wil met dit e-magazine laten zien wat de opbrengst is van technologische innovaties en digitale transformatie in de praktijk. Door inzichtelijk en bespreekbaar te maken welke uitdagingen en knelpunten er zijn, kan er gericht gewerkt worden om de zorg op lange termijn duurzaam te organiseren.  

Dit e-magazine inspireert door de geleerde lessen van digitale transformatie in de zorg te delen en verder te brengen.

Aline Poolen \

Bestuurder ZorgAccent en lid themacommissie Digitaal, Denken en Doen

Aline Poolen, bestuurder van ZorgAccent en lid van de themacommissie Digitaal Denken en Doen, begrijpt maar al te goed hoe lastig het werk soms kan zijn, met een vergrijzende samenleving en een groeiend personeelstekort. In het voorwoord van het e-magazine schrijft ze dat persoonlijke verhalen haar motiveren om elke dag te blijven werken aan verbeteringen op het gebied van digitalisering, zodat cliënten beter worden ondersteund en zorgmedewerkers hun werkplezier behouden. ‘Dit e-magazine draagt hieraan bij, door te inspireren, geleerde lessen te delen en wat we nu al weten verder te brengen.’

Bekijk hier de eerste editie van het e-magazine 'Leidinggeven aan de digitale transformatie'