Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Innoveren Nieuws leestijd 1 min

Nieuwe editie e-magazine 'Leidinggeven aan Digitale Transformatie'

Link gekopieerd naar klembord

Nieuwe editie e-magazine 'Leidinggeven aan Digitale Transformatie' keyvisual

e-magazine

Wat kunnen zorgorganisaties doen om de digitale transformatie te versnellen? Deze vraag staat centraal in de derde editie van het e-magazine 'Leidinggeven aan Digitale Transformatie'. Dit e-magazine biedt een schat aan inspiratie met nieuwe thema's, praktijkvoorbeelden en verhalen die zorgorganisaties helpen hun digitale transformatie te versnellen.

Praktische en inspirerende inzichten

Hoe zorg je ervoor dat jouw zorgorganisatie digitaal veilig is? Hoe kun je een software-robot inzetten voor efficiënte roosterplanning? En wist je dat er verrassende parallellen zijn tussen de zorg, Domino’s Pizza en Cirque du Soleil? Dit zijn slechts enkele van de boeiende verhalen en thema's die je in deze nieuwe editie zult tegenkomen.

ActiZ wil met dit e-magazine laten zien wat de opbrengst is van technologische innovaties en digitale transformatie in de praktijk. Door uitdagingen en knelpunten inzichtelijk en bespreekbaar te maken, kunnen zorgorganisaties gericht werken aan een duurzame toekomst.

Lees, luister en kijk mee in deze derde editie

Ontdek de inzichten, leer van de praktijkvoorbeelden en laat je inspireren door de verhalen in deze derde editie van het e-magazine 'Leidinggeven aan Digitale Transformatie'. Klik hier om de nieuwste editie te lezen en ontdek hoe jouw organisatie de digitale transformatie kan versnellen.

'De overgang naar digitaal als standaard gaat soms frustrerend langzaam, maar juist wanneer je dit het minst verwacht, zie je plotseling resultaat.'

Yoanette den Boer \

Digitalisering, data en informatieveiligheid Amstelring en lid themacommissie Digitaal, Denken en Doen

Echte transformatie start nu

Yoanette den Boer, lid van de themacommissie Digitaal Denken en Doen, begrijpt maar al te goed hoe lastig het werk soms kan zijn in een vergrijzende samenleving met een groeiend personeelstekort. In het voorwoord van het e-magazine zegt ze:

"De overgang naar digitaal als standaard gaat soms frustrerend langzaam, maar juist wanneer je dit het minst verwacht, zie je plotseling resultaat. Ik denk dan bij ons bijvoorbeeld aan het digitale wijkteam, dat bestaat uit medewerkers die dankzij zorg op afstand weer aan het werk zijn. Geen verzuim, geen reistijd en cliënten die door digitale zorg zelfstandiger blijven."

Den Boer moedigt aan tot optimisme en samenwerking: "Laten we de krachten bundelen en leren van elkaar, andere sectoren en landen. Echte transformatie start nu. Laten we de digitale toekomst niet als een verre horizon zien, maar als een toegankelijke en dagelijkse realiteit."

Vorige edities e-magazine

Bekijk hier de eerste en tweede editie van het e-magazine 'Leidinggeven aan de digitale transformatie'