VVT-Ondernemerschap

Woonz.nl

Woonz-1024px

Woonz biedt overzicht en transparantie in het aanbod van wonen, service en zorg aan senioren, mantelzorgers en familieleden. “We maken ontdekken leuk en we maken vinden makkelijk.”  De vergelijkingssite biedt de mogelijkheid om op criteria te zoeken. Zo vinden senioren de woning die bij hen past. 

Als woonzorgorganisatie, woningcorporatie en particuliere verhuurder plaatst u woningen met service- en zorgmogelijkheden. Van sociale huur tot all-inclusive wonen, van nultredenwoning tot serviceflat, van aanleunwoning tot verpleeghuisplek. 

 

Woonz.nl en ActiZ

ActiZ heeft met Woonz een samenwerking voor de doorlevering van gegevens vanuit de VVT-database. Met deze informatie kunnen onze leden zich profileren en presenteren aan toekomstige cliënten en hun naasten. 

Leden van ActiZ krijgen een ruime korting op een jaarabonnement van Woonz. Met een abonnement op Woonz.nl bereiken zorgorganisaties senioren en hun familieleden met een online overzicht van het woningaanbod.

Woonz.nl op een rij:

1. Services & Zorg aan huis en in de buurt 

Via Woonz.nl kunt u nu ook uw services en zorgdiensten aanbieden. Senioren vinden via Woonz.nl de mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen. Zij zoeken naar oplossingen aan huis of bij u op locatie. Van gemaksdiensten tot thuiszorg, van maaltijden tot domotica.

2.  API-key voor eigen website 

Uw eigen woon(zorg)aanbod nog beter vindbaar maken en tegelijkertijd uw website verder professionaliseren? Dat kan met de “API-key  van Woonz.nl”. Met deze digitale-key wordt uw actuele aanbod op Woonz.nl eenvoudig zichtbaar en doorzoekbaar op uw organisatiewebsite. 

3. Integratie met Zorgkaart Nederland

Het is nu mogelijk om de widget van Zorgkaart Nederland aan te zetten op Woonz.nl. Vanuit het woonz-dashboard zet u de widget gemakkelijk zelf aan. 

4. Open uw webwinkel op Woonz.nl

Leden met een abonnement op Woonz.nl kunnen hun diensten, zorg en producten aanbieden door zelf een webwinkel te openen. Woonz.nl ondersteunt daarmee senioren die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen.

Meer informatie over deze nieuwe tool vindt u op de website van Woonz.nl.
Bekijk hier het instructiefilmpje.

Lees de flyer voor leden

Bekijk Woonz.nl

www.woonz.nl

Contact met Woonz.nl

Woonz is bereikbaar op info@woonz.nl

 

ActiZ werkt ook samen met de keuzesites: kiesvoorjezorg.nl en zorgkaartnederland.nl

ActiZ