Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Voor ActiZ-leden

Z-Cert Roadshow Informatiebijeenkomst

Georganiseerd door:

ActiZ en VGN

Er komen weer een aantal Roadshows aan! In eerdere directie-berichtgeving kwam naar voren dat ActiZ in samenwerking met Z-Cert bezig is om leden de mogelijkheid te bieden gefaseerd aan te laten sluiten.
ActiZ organiseert in dat kader samen met Z-Cert en de VGN informatie- bijeenkomsten: Z-Cert on the Road!
Gedurende deze bijeenkomsten wordt jouw organisatie als geïnteresseerde meegenomen in de dienstverlening, de meerwaarde van Z-Cert en de praktische zaken die je als zorgorganisatie moet hebben geregeld om gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening. Hierbij wordt rekening gehouden met de mate van volwassenheid binnen de zorgorganisatie op het gebied van cybersecurity.

Waarom?

En waarom zou ik als zorgorganisatie enthousiast zijn om aan te sluiten bij Z-Cert? Doel is om jullie onderdeel te laten maken van onze zorggemeenschap waarin samen van elkaar leren op het gebied van cybersecurity centraal staat. Laagdrempelig vragen kunnen stellen aan onze community hoort daarbij. Heb je kennis nodig over bijvoorbeeld de implementatie van de NEN-7510? Vraag het aan Z-CERT en de zorgsector zelf. In deze tijd waarin digitale dreigingen een onderwerp van de dag zijn is het belangrijk dat wij binnen de zorgsector elkaar weten te vinden op het gebied van cybersecurity.

Hoe?

Richard Plug (business consultant voor ActiZ-leden) geeft uitleg over onze dienstverlening, de meerwaarde van Z-Cert en de praktische zaken die je als zorgorganisatie moet hebben om geregeld gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening. Wij houden hierbij rekening met de aard van het beestje dat wil zeggen de mate van volwassenheid binnen de zorgorganisatie op het gebied van cybersecurity.