Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

IT Infrastructuur Bijeenkomst leestijd 1 min

Online bijeenkomsten voor ICT’ers

Alles over IT infrastructuur

Link gekopieerd naar klembord

Online bijeenkomsten voor ICT’ers keyvisual

Geïllustreerde afbeelding van mensen die werken in de cloud

ActiZ en VGN organiseren (online) bijeenkomsten over IT infrastructuur. Heb jij de opdracht om te zorgen voor de IT infrastructuur, ben je bijvoorbeeld IT manager, én is jouw organisatie lid van ActiZ of VGN? Doel is met en van elkaar leren en uitwisselen over dit onderwerp. Je kunt je per bijeenkomst inschrijven.

Informatie en inschrijflinks per bijeenkomst vind je in de agenda.

Iedereen weet inmiddels dat we in de zorg steeds digitaler gaan werken, en moeten gaan werken. IT is daarbij het fundament voor iedere zorgorganisatie. E-health, zorgcommunicatie, en werken in digitale dossiers, dit alles lukt pas als de IT infrastructuur dit goed ondersteunt. Zeker in de care is hier nog veel aandacht voor nodig op veel plaatsen. Daarvoor is o.a. de handreiking Generieke basis infranetwerkstructuur voor de care geschreven.

ActiZ en VGN ondersteunen de zorgorganisaties daarbij verder door met elkaar te leren en uit te wisselen. Hiervoor hebben we de volgende online bijeenkomsten gepland, op dinsdagen van 15.30 tot 16.30: 

 

 

De opzet kan per bijeenkomst verschillen, in ieder geval vertelt iedere keer een zorgorganisatie over hun aanpak rondom het onderwerp dat centraal staat. Dit kan in een webinarvorm of als inleiding waarin we in groepen verder uitwisselen. De data van de bijeenkomsten vind je hierboven. Zet ze alvast in je agenda!

We zien nog wel oude systemen, oude infrastructuur in de care. Oud, als je dit bekijkt vanuit de ambities en visie die we hebben richting de toekomst.

Han Huizinga \

Beleidsadviseur VGN

Je kunt hier input geven voor het programma zodat wij zoveel mogelijk kunnen aansluiten bij jouw vragen en ideeën. Natuurlijk zoeken wij ook altijd nieuwe input.

Wil je ook vertellen over jullie aanpak? Mail ons via academie@actiz.nl