Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Werken aan IT in de gehandicaptenzorg en VVT, 7. Inkoop van ICT: waar let je op?

Georganiseerd door:

ActiZ en VGN

ActiZ en VGN bieden een serie online bijeenkomsten over IT infrastructuur. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor degenen die de opdracht hebben te zorgen voor de IT infrastructuur, zoals IT managers. Doel is met en van elkaar leren en uitwisselen over dit onderwerp.

Rondom ICT gebeurt er veel op het vlak van inkoop van diensten en producten. Veel zorgorganisaties hebben een afdeling inkoop, maar reguliere inkopers in de zorg hebben lang niet altijd affiniteit met ICT.

In dit webinar gaan we in op het proces voor inkoop, gezien vanuit het onderwerp security.

We starten met een praktijkverhaal uit de VVT. Daarna vertellen Patrick van Lonkhuizen en Simon Kuipers van Intrakoop waarop te letten bij het inkoopproces. Aan de orde komen:

  • Hoe pak je inkoop van oplossingen aan
  • Functioneel programma van eisen
  • Valkuilen
  • Borgen

Uiteraard kun je jouw vragen aan de sprekers stellen tijdens dit webinar.

Doelgroep: ICT-medewerkers van ActiZ- en VGN-leden. En neem deze keer ook je collega van inkoop mee als deze het interessant vindt.

ActiZ en VGN ondersteunen onze zorgorganisaties bij de IT component die nodig is om de kwaliteit van zorg hoog te houden. Hiervoor is o.a. de handreiking Generieke basis infranetwerkstructuur voor de care geschreven. Daarnaast organiseren we gedurende het jaar (online) bijeenkomsten om met en van elkaar te leren.