Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Werken aan IT in de gehandicaptenzorg en VVT, 4. E-health

Georganiseerd door:

ActiZ en VGN

ActiZ en VGN bieden een serie online bijeenkomsten over IT infrastructuur. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor degenen die de opdracht hebben te zorgen voor de IT infrastructuur, zoals IT managers. Doel is met en van elkaar leren en uitwisselen over dit onderwerp.

Jaarprogramma en handreiking IT  

Iedereen weet inmiddels dat we in de zorg steeds digitaler gaan werken, en moeten gaan werken. IT is daarbij het fundament voor iedere zorgorganisatie. E-health, zorgcommunicatie, en werken in digitale dossiers, dit alles lukt pas als de IT infrastructuur dit goed ondersteunt. Zeker in de care is hier nog veel aandacht voor nodig op veel plaatsen. Daarvoor is o.a. de handreiking Generieke basis infranetwerkstructuur voor de care geschreven.

ActiZ en VGN ondersteunen onze zorgorganisaties daarbij verder door met elkaar te leren en uit te wisselen. Hiervoor hebben we gedurende heel dit jaar online bijeenkomsten. Iedere online bijeenkomst vragen we een zorgorganisatie om het onderwerp in te leiden waarna er uitwisseling met elkaar plaatsvindt. 

U kunt hier input geven voor het programma zodat wij zoveel mogelijk kunnen aansluiten bij uw vragen en ideeën.