Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Werk mee aan de IT: 1. Internet

Georganiseerd door:

ActiZ

Iedereen weet inmiddels dat we in de zorg steeds digitaler gaan werken, en moeten gaan werken. IT is daarbij het fundament voor iedere zorgorganisatie.

ICT infrastructuur

In 2018 heeft Groenhuysen samen met zorgmedewerkers een nieuwe visie geschreven over digitale ondersteuning in het zorgproces. Digitaal geluk van zowel medewerkers als klanten, ketensamenwerking en innovatie zijn hierbij speerpunten geweest. Ruud Coppens, manager I&A verteld hoe dit proces geleid heeft tot een nieuwe (voor de zorg in nederland innovatieve) ICT infrastructuur.

Guido van Alphen, partner bij Coreon en mede-auteur van de handreiking Generieke basis infranetwerkstructuur voor de care, vertelt  meer over de aanpak en hoe de aanpak van Groenhuysen aansluit bij de handreiking. Ook kan hij jouw (technische) vragen daarbij beantwoorden.

De handreiking Generieke basis infranetwerkstructuur voor de care is geschreven in opdracht van ActiZ en VGN. E-health, zorgcommunicatie, en werken in digitale dossiers, dit alles lukt pas als de IT infrastructuur dit goed ondersteunt. Zeker in de care is hier nog aandacht voor nodig op veel plaatsen. Naast deze bijeenkomst organiseren ActiZ en VGN gedurende het jaar (online) bijeenkomsten om met en van elkaar te leren. Bekijk de data en onderwerpen en schrijf je alvast in.