Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO IZA Duurzaamheid
IT Infrastructuur Webinar terugkijken leestijd 1 min

Webinar 'Werk mee aan de IT: infrastructuur’

Georganiseerd door ActiZ & VGN op 16 maart 2021

Kopieer de link
Link gekopieerd naar klembord
netwerk van draden

Ben jij verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur in jouw zorgorganisatie? En denk je na over hoe je jouw netwerk geschikt en klaar maakt voor digitaal werken, werken op verschillende devices, de inzet van domotica en digitaal toegangsbeheer? In dit webinar in de reeks 'Werk mee aan de IT in de VVT' meer over zorgorganisatie Groenhuysen en hun verandertraject naar een nieuwe innovatieve ICT infrastructuur.

Iedereen weet inmiddels dat we in de zorg steeds digitaler gaan werken, en moeten gaan werken. Daarbij is IT het fundament voor iedere zorgorganisatie. In 2018 heeft Groenhuysen samen met zorgmedewerkers een nieuwe visie geschreven over digitale ondersteuning in het zorgproces. Digitaal geluk van zowel medewerkers als klanten, ketensamenwerking en innovatie zijn daarbij speerpunten geweest. 

In dit webinar spreekt Dore Alkema (beleidsadviseur bij ActiZ en Manager I&A bij Warande) met Ruud Coppens, manager I&A, over hoe dit proces geleid heeft tot een nieuwe (voor de zorg in Nederland innovatieve) ICT infrastructuur. Guido van Alphen, partner bij Coreon en mede-auteur van de handreiking Generieke basis infranetwerkstructuur voor de care, vertelt meer over de handreiking, de aanpak voor een goede basisinfrastructuur en hoe de aanpak van Groenhuysen aansluit bij de handreiking. 

Het webinar gaat niet zozeer over de techniek, als wel over visie, het maken van keuzes en hoe zorgorganisatie Groenhuysen dit heeft aangepakt. 

We zagen dat steeds meer zorg-kritische applicaties toegepast werden op onze infrastructuur, en je kunt je voorstellen dat dat veel eisen stelt aan je beveiliging en de kwaliteit van je netwerk.

Ruud Coppens

\

Manager I&A bij Groenhuysen

Terugkijken

Je kunt het webinar hier terugkijken:

Meer weten?