Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Webinar SOW, u doet toch ook mee?

Georganiseerd door:

ActiZ, Ministerie VWS, RVO

Goed nieuws! Binnenkort start een derde ronde van de Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW). De nieuwe regeling wordt op korte termijn gepubliceerd.

Wilt u bijdragen aan meer tijd voor zorg, betere zorg en meer werkplezier in de wijkverpleging? Deze zomer opent de derde, en laatste, ronde van de Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW). Meld u aan voor het 3e webinar over de Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (SOW) op 20 juni tussen 10:00 en 11:00. Deze wordt georganiseerd door Actiz, Zorgthuisnl, VWS en RVO.

Voor wie?

Mensen die werkzaam zijn in de wijkverpleging of bij een zorgaanbieder.

Wat komt aan bod?

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • 2 nieuwe SOW activiteiten;
  • aanvraagprocedure en spelregels (waarvoor kunt u deze 3e ronde een aanvraag indienen, als u ook aan de 1e en 2e ronde heeft deelgenomen?);
  • voorbeelden van succesvolle aanvragen in voorgaande rondes;
  • tips voor een soepele aanvraag;
  • RVO SOW vragenuurtjes

U heeft tijdens het webinar de gelegenheid om vragen te stellen. Wordt uw vraag tijdens het webinar niet beantwoord, dan beantwoordt RVO deze na het webinar in een Q&A document. Deze ontvangen deelnemers na het webinar in hun mailbox en zal te vinden zijn op de websites van Actiz, Zorgthuisnl en RVO.

Het 2e Webinar 'Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging' van 23 september 2021 is hier terug te kijken.

Door middel van uw aanmelding geeft u toestemming uw gegevens te gebruiken voor dit webinar (wij sturen u per e-mail een link voor het webinar). Uiterlijk 7 dagen na het webinar vernietigen wij de gegevens waarmee u zich voor dit webinar heeft aangemeld.