Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Webinar Nut en noodzaak registratieonderzoek eerstelijnsverblijf

Georganiseerd door:

ActiZ

Op dit moment wordt er op verschillende plekken gewerkt aan de doorontwikkeling van de bekostiging van het eerstelijnsverblijf. Zo loopt er een registratieonderzoek vanuit de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en een zorginhoudelijk traject vanuit de beroeps- en branchepartijen, waaronder ActiZ. Ook start er in 2023 een kostenonderzoek. Om zorgorganisaties bewust te maken van het registratieonderzoek en de factoren die de resultaten van dit onderzoek kunnen beïnvloeden, organiseert ActiZ op 29 november van 10.00 tot 12.00 een webinar

Programma
Tijdens dit webinar praten we u bij over de verschillende doorontwikkeltrajecten van het eerstelijnsverblijf en het belang hiervan op de toekomst van het eerstelijnsverblijf. Ook deelt de NZa de eerste resultaten van het registratieonderzoek. Het volledige programma ziet er als volgt uit: 

  • Doorontwikkeltrajecten eerstelijnsverblijf door Laura van Steenveldt, beleidsadviseur bij ActiZ
  • Toelichting op het registratieonderzoek door Marlou Menting, beleidsmedewerker bij de NZa 
  • Belang registratieonderzoek vanuit de praktijk door Wiebe-Jan Stuursma, manager marketing & verkoop bij Aafje

Vul vooraf de vragenlijst in
We zijn benieuwd naar uw kijk op het registratieonderzoek. Daarom vragen we u om voorafgaand aan het webinar een korte vragenlijst in te vullen. De resultaten van de vragenlijst zullen we tijdens het webinar bespreken. De vragenlijst vindt u hier.