Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Webinar 'NL Leert door sectoraal maatwerk' (voor UWV's)

Georganiseerd door:

ActiZ

Op 7 oktober organiseert ActiZ het webinar ‘Mogelijkheden subsidieregeling NL Leert Door met Sectoraal maatwerk’, voor (sr)adviseurs werkgeversdiensten Zorgsector van UWV.

Het arbeidsmarktfonds A+O VVT (een samenwerkingsverband van werkgevers- en werknemers- organisaties) heeft onlangs met vijf opleiders een succesvolle aanvraag gedaan voor de subsidie ‘Nederland Leert Door sectoraal maatwerk’. Met deze regeling kunnen werkgevers nieuwe medewerkers aantrekken, bestaande medewerkers bijscholen en extra begeleiding bieden via o.a. loopbaanadviezen. Het interessante van de regeling is de mogelijkheid om verschillende onderdelen te combineren in één traject. 

Het fonds heeft een aanvraag gedaan voor de volgende -voor deelnemers kosteloze- onderdelen:

  • 2000 ontwikkeladviezen
  • 1000 begeleidingstrajecten van 5 uur
  • 250 begeleidingstrajecten van 10 uur
  • 500 korte online scholingen
  • 1000 langdurigere scholingen
  • 500 EVC trajecten

Tijdens het webinar staan wij uitgebreid stil bij de mogelijkheden, voorwaarden en kansen die deze regeling biedt voor werkzoekenden, en voor jou (UWV als samenwerkingspartner van ActiZ) om mee te nemen in jouw dienstverlening aan werkgevers. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Wij nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan dit webinar op donderdag 7 oktober om 15:30u.

Je kunt je hier aanmelden. Nu al een vraag? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier. Tijdens het webinar hebben wij een medewerker van ActiZ en een medewerker van UWV achter de chat zitten, dus ook tijdens het webinar is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Graag tot volgende week!