Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Webinar Kwaliteitsmanagementsystemen

Georganiseerd door:

ActiZ

Op donderdag 8 april 2021 van 11.00 – 12.00 uur organiseert ActiZ samen met Amaris Zorggroep, Humanitas, Viattence en Omring een Webinar over kwaliteit.

Eerder is aangekondigd dat tot de zomer drie verschillende Webinars georganiseerd worden met als centraal thema. Op donderdag 4 februari 2021 was de eerste Webinar over de doorontwikkeling van de verschillende kwaliteitskaders. Dit Webinar is het tweede Webinar in deze reeks.

Centraal in het Webinar staan de kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van verschillende voorbeelden van zorgorganisaties delen we met u hoe het eventueel anders dan een erkend kwaliteitsmanagementsysteem ook zou kunnen. We delen met u hoe hun systemen eruit zien, welke stappen zij hebben moeten zetten om hier te komen en hoe het nu verloopt met interne en externe audits.

Nu al vragen of suggesties?
Heeft u voorafgaande aan het Webinar een vraag over dit onderwerp of een suggestie, stel deze dan in het aanmeldformulier.

Wel interesse maar geen tijd?
Het Webinar nemen we op en stellen we via onze communicatiekanalen weer beschikbaar. U kunt het Webinar en de meest gestelde vragen dan later, op een voor u geschikt moment, terugkijken.

Deze bijeenkomst is voor bestemd voor leden die lid zijn van een kwaliteitsnetwerk, zij hebben hiervoor een aparte uitnodiging ontvangen.