Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Webinar Kwaliteit Wijkverpleging

Georganiseerd door:

ActiZ, V&VN, Patiëntenfederatie Nederland

Op donderdag 20 januari 2022 van 10:00 – 11:00 uur organiseert ActiZ samen met V&VN en Patiëntenfederatie Nederland een webinar over kwaliteit en de wijkverpleging. De verschillende initiatieven rondom kwaliteitsverbetering voor de wijkverpleging staan centraal. Hoe ga je om met implementatie van dit soort trajecten, wetende dat de teams wijkverpleging ontzettend druk zijn?

Tijdens het webinar staan we stil bij het kwaliteitskader wijkverpleging, samen beslissen en implementatiecoaches voor richtlijnen en standaarden.

Nu al vragen of suggesties?
Heb je voorafgaande aan het webinar een vraag over dit onderwerp of een suggestie, stel deze dan alvast in het onderstaande aanmeldformulier.

Wel interesse maar geen tijd?
Het webinar nemen we op en stellen we via onze communicatiekanalen weer beschikbaar. Je kunt het webinar en de meest gestelde vragen dan later, op een voor jou geschikt moment, terugkijken.

Landelijke kwaliteitsnetwerkdag
Eerder waren deze onderwerpen onderdeel van de landelijke kwaliteitsnetwerkdag, wat helaas niet door kon gaan. Dit is het eerste vervangende webinar. Binnenkort volgt een tweede.