Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Webinar Inzet Personeel via Mbo-certificaten Nationale Zorgklas

Georganiseerd door:

ActiZ en Nationale Zorgklas

Hoe kan mijn organisatie optimaal gebruik maken van de kosteloze mbo-certificaten van de Nationale Zorgklas? Hoe regel ik dit praktisch op de werkvloer? Wat vertel ik aan de andere medewerkers in het team? Hoe sluit de theorie van de mbo-certificaten aan op het werk in de praktijk? Deze en vele andere vragen komen aan bod in dit praktische webinar.

Tijdens dit webinar komen aan het woord:

  • Tim Kind (ActiZ): Beleidsadviseur Arbeidsmarkt en Opleiden bij ActiZ & Programmamanager Nationale Zorgklas 
  • Ellen van Vliet (‘s Heeren Loo): Specialist Praktijkleren bij 's Heeren Loo. Onder Ellen’s begeleiding hebben meedere medewerkers bij ‘s Heeren Loo het mbo-certificaat behaald.
  • Pamela de Man (‘s Heeren Loo): Corporate Recruiter bij ‘s Heeren Loo. Pamela is er van overtuigd dat het opleiden van nieuw personeel een grote bijdrage kan leveren aan het verminderen van ons personeelstekort. 
  • Benny Bourgonje (FWG): Benny is dé functiewaarderingsspecialist binnen FWG en heeft, naast een HRM-achtergrond, jarenlange werkervaring in de zorg vanuit diverse (zorg)functies. 
  • Annette van Krimpen: Manager Educatie bij SDB Groep en Domeinmanager Onderwijs & Persoonlijke Ontwikkeling bij Breederode Hogeschool, Oppstap en Latona.