Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Webinar Arbeid en Kwaliteit

Georganiseerd door:

ActiZ

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers bevoegd en bekwaam blijven? Wat mag en kan er wettelijk gezien, en vooral: waar zit de ruimte tussen de regels? En wat is het effect op kwaliteit, ook nu er steeds minder personeel beschikbaar is?

Op donderdag 3 juni van 11.00 - 12.00 gaan we in op bovenstaande vragen tijdens het webinar 'Kwaliteit & arbeidsmarkt', speciaal voor de kwaliteitsnetwerken. Twee experts op het gebied van opleiden en arbeidsmarkt vanuit ActiZ nemen u mee in de volgende thema's:

  • Uitdagingen voor de toekomst
  • Effect van schaarste op de kwaliteit van zorg
  • Kwaliteit en wetgeving
  • Bevoegd & bekwaam¬†

Reeks webinars kwaliteit

Eerder is aangekondigd dat tot de zomer drie verschillende webinars georganiseerd worden met een centraal thema rondom kwaliteit. De afgelopen twee webinars zijn terug te vinden via het webinar overzicht. Dit webinar is het derde en laatste webinar in deze reeks.

Nu al vragen of suggesties?

Heeft u voorafgaand aan het webinar een vraag over de onderwerpen of een suggestie? Stel deze dan in het aanmeldformulier.

Wel interesse, maar geen tijd?

Het webinar nemen we op en stellen we via onze communicatiekanalen weer beschikbaar. U kunt het webinar en de meest gestelde vragen later terugkijken.  

Deze bijeenkomst is speciaal georganiseerd voor leden van de kwaliteitsnetwerken. Zij hebben hiervoor een aparte uitnodiging ontvangen.