Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Webinar 'Afschaffen van de minuten registratie, van registreren naar regisseren'

Georganiseerd door:

ActiZ

Drie jaar geleden is het convenant ‘afschaffen minutenregistratie’ gepubliceerd. Daarna is de sector aan de slag gegaan om hier handen en voeten aan te geven. De invoering hiervan is verschillend opgepakt met ook wat wisselend resultaat als het gaat om vermindering van administratieve lasten. Inmiddels laten enkele organisaties zien dat als je hier grondig over nadenkt en consequent doorvoert het echt veel kan opleveren.

In dit Webinar lichten Amaris Zorggroep en Icare hun ervaringen toe. Amaris heeft daarbij de ‘tenzij’ losgelaten zodat alle aandacht aan de voorkant, het zorgplan en planning, is komen te liggen. Om dit te kunnen realiseren is ook de koppeling met de verloning losgelaten. Icare heeft opnieuw gekeken naar het hele planningsproces. Hoe ze hiertoe zijn gekomen en hoe dit is aangepakt, en wat het heeft opgeleverd zal allemaal aan bod komen in dit Webinar. 

Zie ook: https://www.actiz.nl/het-afschaffen-van-de-minutenregistratie-de-wijk
  
Mocht u al een vraag hebben, dan zien wij die graag tegemoet; u kunt uw vraag stellen bij uw aanmelding. 
Organisatorische vragen over deze bijeenkomst kun je stellen aan Pascale van den Hoven, Event Coördinator, p.van.den.hoven@actiz.nl of 06 21258873.