Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Webinar ActiZ en NVZ: Samenwerken in de keten

Georganiseerd door:

ActiZ en NVZ

Om de zorg toekomstbestending te maken is goede samenwerking belangrijker dan ooit. De coronacrisis maakt dit duidelijk zichtbaar. Maar ook door de sterk stijgende vraag naar zorg als gevolg van de vergrijzing, is het anders organiseren van zorg noodzakelijk. Dat kan alleen als alle partijen in de zorg samenwerken.

Maar hoe organiseer je samenwerking op regionaal niveau? Daarover gaat het Webinar Samenwerken in de keten dat ActiZ en de Nederlandse vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) organiseren op maandag 24 januari. Aan de hand van twee praktijkvoorbeelden laten we zien hoe samenwerking in de regio is georganiseerd rondom kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Programma

Tijdens het Webinar laten twee instellingen in duo's zien hoe zij de samenwerking in hun regio vormgeven: vanuit het perspectief van het ziekenhuis én vanuit de wijkverpleging. We gaan met hen in gesprek over de resultaten, uitdagingen en toekomst van de samenwerking.

Organisatorische vragen over deze bijeenkomst kun je stellen aan Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via mail: bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl of op mobiele telefoonnummer: 06 12 17 80 90.