VVT-Wonen

Zorg- en ICT-beurs 2019

ActiZ_techlab_logo_turquoise

Na het grote succes van 2018 zijn we er ook in 2019 weer bij! Dus hopen we u te ontmoeten in het ActiZ TECH LAB in de Jaarbeurs in Utrecht

Op  12, 13 en 14 maart 2019 vindt de Zorg- en ICT-beurs plaats. Net als vorig jaar verzorgt ActiZ daar drie dagen lang een programma met interessante sprekers op het gebied van informatisering en technologie in de zorg in een eigen theater op de beursvloer, het ‘ActiZ Tech Lab’.

Bekijk hieronder de film met het sfeerbeeld van vorig jaar.

 

Filmpje Zorg-ICT Beurs 2019.JPGKlik op de afbeelding om filmpje te bekijken

AcitZ heeft een interessant, divers programma samengesteld voor de drie dagen. Zo zullen diverse bestuurders vertellen over hun visie op en ervaringen met informatisering, digitalisering en technologische innovaties, onder andere Laurent de Vries ( Viattence), Annemieke Blokker (Valkenhof), Jeroen KleinJan (Carintreggeland), en Jef Mol (Zorggroep Elde). Er zal specifieke aandacht zijn voor informatieveiligheid, de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) en E-overdracht. Ook hebben diverse deelnemers aan de ‘Challenge Verpleeghuizen van de toekomst’ toegezegd om een presentatie te verzorgen.

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de beurs en presentaties. Deelname aan de beurs is gratis via deze link. De ervaring leert dat de presentaties vol kunnen raken, dus wij bevelen u aan om u tijdig aan te melden.

We zien u graag op de Zorg- en ICT-beurs 2019!

 

 

<

ActiZ