VVT-Kwaliteit, VVT-Ondernemerschap

Voordelen van de VVT-database koppeling aan drie vergelijkingssites

zorgkaartnederland

ActiZ is samenwerking aangegaan met drie websites met keuzeinformatie: ZorgkaartNederland, Kiesvoorjezorg.nl en Woonz.nl. ActiZ vindt het belangrijk dat cliënten zelf kunnen bepalen waar ze zorg en ondersteuning willen ontvangen. De informatie op deze websites helpt hen daarbij. Deze vergelijkingssites zijn gekoppeld aan de VVT-database van ActiZ en kunnen gegevens worden doorgeleverd. Dat biedt voordelen. Voor leden zijn er aantrekkelijke kortingen op abonnementen. Zorgorganisaties (ook niet-leden) beheren in de VVT-database de gegevens en kunnen deze zichtbaar maken op de drie keuzewebsites. 

Heeft u vragen over de VVT-database? Wilt u dan mailen naar vvtdatabase@actiz.nl 

Profilering

Potentiële klanten zoeken meer en meer informatie met vergelijkingssites. Voor zorgorganisaties is het belangrijk dat de zorglocaties goed vindbaar zijn. U kunt uw aanbod op deze websites presenteren en laten zien waarin uw zorglocaties onderscheidend zijn. Op ZorgkaarNederland komen bijna 1 miljoen bezoekers per maand. Op deze websites staan bovendien per locatie ook de waarderingen van de cliënten. 

Ledenvoordeel

Voor leden van ActiZ kan een basisset gegevens gratis worden doorgeleverd. U kunt zich daarvoor aanmelden. Daarnaast zijn er aantrekkelijke kortingen en/of voordelen bij abonnementen voor het doorleveren van meer gegevens. Deelname aan de VVT-database is voor leden verplicht. De kosten zijn opgenomen in de contributie.

Bent u lid en wilt u meer weten van het ledenvoordeel van de drie websites, lees dan hier. 

Niet-leden VVT-database abonnement

Bent u geen lid van ActiZ en wilt u wel deelnemen aan de VVT-database en profiteren van de dooorlevering? Kijk dan hier voor informatie over deelname en kosten. 

ZorgkaartNederland.nl

Op ZorgkaartNederland zijn alle zorglocaties te vinden. De vergelijkingssite trekt bijna een miljoen bezoekers per maand. De individuele waarderingen van klanten bieden informatie over de ervaring kwaliteit van zorg. Daar kunnen de lcoaties hun voordeel meedoen. Wat gaat er goed, wat kan er beter?

De waarderingen van klanten maken de keuzeinformatie nog waardevoller. Als ActiZ-lid ontvangt u 50% korting op een profielpakket van de keuzesite. Daarmee krijgt u onder andere uitgebreide opties bij het profileren van de organisatie en meer mogelijkheden voor inzicht in cliëntwaarderingen. Van de ongeveer 2300 bij ActiZ aangesloten locaties beschikt al 40% over een ZorgkaartNederland-profielpakket.   

Meer informatie over ZorgKaartNederland.nl

KiesvoorjeZorg.nl

KiesvoorjeZorg is een gebruikersvriendelijke vergelijkingsplatform waar zorgorganisaties zich optimaal aan het publiek presenteren. De bezoeker van de website heeft de mogelijkheid om op verschillende aspecten de zorgorganisaties met elkaar te vergelijken om zo tot de juiste keuze te komen. Op een eigen profielpagina laat de zorgorganisatie zien welke zorg en faciliteiten zij in huis heeft.

Daarnaast hebben zorgaanbieders de mogelijkheid om tegen een kleine jaarlijkse vergoeding zichzelf te onderscheiden door afname van verschillende communicaitepaketten.

Er is een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Meer informatie over KiesvoorjeZorg.nl

Woonz.nl

Woonz biedt overzicht en transparantie in het aanbod van wonen, service en zorg aan seniorenm, mantelzorgers en familieleden. "We maken ontdekken leuk en we maken vinden makkelijk."De vergelijkingssite biedt de mogelijkheid om op citeria te zoeken. Zo vinden senioren de woning die bij hen past.

Meer informatie over Woonz.nl

1-DSC_0239