VVT-Informatisering

Nieuwe datum Zorg & ICT beurs 2020

De Jaarbeurs heeft de Zorg & ICT beurs afgelast in april vanwege de uitbraak van het coronavirus. Zij hebben 27 t/m 29 oktober als nieuwe datum gecommuniceerd.

Als ActiZ hebben we echter besloten om niet deel te nemen aan de Zorg- en ICT-beurs in oktober. Het is te onzeker of we tegen die tijd zorgprofessionals, adviseurs, IT-ers, managers kunnen en willen uitnodigen voor een groot evenement als dit en richten ons liever op 2021. We hopen dat het dan weer goed mogelijk is om een aantrekkelijke, fysieke netwerkplek te creëren op de beurs en willen ons vol inzetten om in de editie van 2021 weer een interessant en actueel programma neer te zetten.

Sinds 2018 verzorgt ActiZ op de Zorg & ICT beurs in Utrecht drie dagen lang, in een eigen ActiZ-theater, een programma met interessante sprekers op het gebied van informatisering en technologie in de zorg.

ActiZ biedt daar haar leden en diverse organisaties een podium om bezoekers van het theater te inspireren met de laatste ontwikkelingen, inzichten en goede voorbeelden uit de VVT-sector.

De ActiZ-stand op de beursvloer is dé ontmoetingsplek voor iedereen die interesse heeft in informatisering en technologie in de VVT. 

Via onderstaande links vindt u het programma, de filmpjes en presentaties van de Zorg-en ICT beursdagen van de afgelopen jaren.

Zorg- en ICT-beurs 2019

Zorg- en ICT-beurs 2018

1-DSC_0229-001