06 juli 2016Financiering, VVT Nieuws

Cashmanagement in de zorg

ActiZ heeft in samenwerking met Ilfa en een zestal zorgorganisaties een pilot doorlopen rond cashmanagement in de zorg. Het doel van die pilot was tweeledig: organisaties inzicht verschaffen in de voordelen van goed cash management en tools ontwikkelen die aansluiten op de zorg en daarmee snel en zeer gericht ingezet kunnen worden.

 

Tools en opleiding
Deze tools zijn inmiddels ontwikkeld door ILFA Tools&Service. Als u meer hierover te weten wenst te komen, neem dan contact op met Carlo de Croock op telefoonnummer 0165-396 788.

De opleiding wordt, bij voldoende belangstelling, verzorgd in het najaar van 2016 in samenwerking met de Improfin Groep. De cashmanagement-opleiding is onderdeel van een breder programma. De contactpersoon van Improfin is Jan de Kroon, bereikbaar op telefoonnummer 073-690 15 65.

 

Meer informatie
Gelet op de vele veranderingen in de zorg is het bewaken van de liquiditeitspositie een belangrijk element van de bedrijfsvoering. Cashmanagement kan daarnaast bijdragen aan een betere sturing op de werkkapitaalfinanciering. Zie voor meer informatie: cashmanagement in de zorg.

 

 

1-DSC_0066-001