communicatie

ActiZ ondersteunt ook communicatiemedewerkers in de zorg bij hun werk. Werk jij als communicatiemedewerker bij een van onze leden? Dan is het mogelijk om lid te worden van ons netwerk of de jaarlijkse communicatienetwerkdag bij te wonen. Daarnaast ontwikkelt ActiZ verschillende communicatiemiddelen ter ondersteuning van actuele onderwerpen op het gebied van ouderenzorg. Denk daarbij aan de campagne #ikwaardeerje of de CAO-app.

Netwerken

Is jouw organisatie lid van ActiZ? Sluit je dan aan bij onze online netwerken. Hier wissel je informatie en ervaringen uit met collega's in de branche. Je kunt je aanmelden voor het communicatienetwerk door een mail te sturen naar Sascha, s.van.twillert@actiz.nl of ga naar het communicatienetwerk op LinkedIn.

Podium

ActiZ biedt leden ook de mogelijkheid om zelf nieuws te delen op www.actiz.nl. Heb je nieuws over je organisatie? Of hebben jullie leuke, innovatieve activiteiten of projecten ontwikkeld? Plaats dan zelf een berichtje op het Podium. Heb je al een inlog voor onze site? Deel ze dan hier zelf!

47

netwerk

Communicatienetwerk voor discussie en kennisuitwisseling tussen communicatiemedewerkers (alleen van leden)

Pers

Ga voor alle persberichten naar onze perspagina.

Volg ActiZ op social media

ActiZ logo RGB
ActiZ Persvoorlichting