Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO IZA Duurzaamheid
IT Infrastructuur Webinar terugkijken leestijd 1 min

Vernieuwen van ICT-afspraken

Kopieer de link
Link gekopieerd naar klembord
Zorgcirkel ICT en digitalisering

De opgave waar de VVT voor staat, vraagt veel van de ICT in onze organisaties. Op 19 april vertelde CIO Marco Jansen hoe De Zorgcirkel hierin hun weg zoekt.

De Zorgcirkel heeft digitalisering en innovatie een duidelijke plaats gegeven in hun visie op zorg, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Om hieraan te kunnen voldoen is de strategie herijkt, een nieuwe doelarchitectuur opgesteld en zijn applicaties tegen het licht gehouden. Op basis hiervan zijn andere afspraken gemaakt met de leveranciers. Dit gaat niet zomaar van de ene op de andere dag, maar kost tijd en aandacht met alle leermomenten die bij een dergelijk proces horen. En ten slotte wordt er gewerkt aan digivaardigheid van de medewerkers.

Deze ICT-acties hebben nul zin als medewerkers niet beschikken over digivaardigheden.

Marco Jansen

\

CIO De Zorgcirkel

Kijk het webinar hieronder terug of kijk direct via YouTube voor de hoofdstukmarkering.

ActiZ en VGN bieden een serie online bijeenkomsten over IT infrastructuur. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor degenen die de opdracht hebben te zorgen voor de IT infrastructuur, zoals IT managers. Doel is met en van elkaar leren en uitwisselen over dit onderwerp. Kijk hier voor alle data.