Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Vacature Teamlead ICT voor 32 – 36 uur

Draag jij zorg voor een stevig ICT-landschap dat optimaal ondersteunt en wendbaar is?

ActiZ houdt zich bezig met thema’s in het hart van de actualiteit, bij ActiZ ben je werkzaam in de zeer dynamische omgeving van de verpleeghuiszorg en zorg thuis. ActiZ is de landelijke branchevereniging van en voor 400 zorgorganisaties in verpleeghuiszorg, zorg thuis en jeugd. De leden zorgen met bijna 400.000 medewerkers dag in, dag uit voor meer dan twee miljoen mensen. Met onze belangenbehartiging maken we ons sterk als verbindende schakel tussen leden, maar ook richting politiek, andere zorgaanbieders, ministeries, gemeentes, zorgverzekeraars, vakbonden, toezichthouders en media. De sector die wij vertegenwoordigen is volop in beweging. Bij ActiZ werk je samen met zo’n 80 collega’s aan een gemeenschappelijk doel: goede zorg voor nu en later. Om onze doelen zo optimaal mogelijk te ondersteunen zijn we op zoek naar een Teamlead ICT.

Wie ben je en wat ga je doen?

Als Teamlead ICT heb je een cruciale rol in het vertalen van alle gebruikerswensen naar een effectief ICT-landschap. Hierbij is het van groot belang dat we uitstekend digitaal kunnen samenwerken, binnen de vereniging maar ook daarbuiten. Met veel energie en enthousiasme zorg je ervoor dat de juiste randvoorwaarden worden gecreëerd en denk je na over nieuwe proposities om verder te professionaliseren. Je bent allereerst verantwoordelijk voor de basis infrastructuur. Dat doe je niet alleen maar samen met je collega’s van het team ICT. Maar ook met onze externe partners, die je keer op keer weet uit te dagen ActiZ zo optimaal mogelijk te faciliteren waarbij je scherp bent op de kwaliteit en afspraken. Je coördineert het werk en draagt zorg voor het functioneel applicatiebeheer, gebruikersondersteuning en telefonie. Maar ook voor het netwerk, de hardware, applicaties, beveiliging, contractbeheer en AV, dit alles uiteraard in goede samenhang. Je rapporteert aan de adjunct-directeur.

Wij vragen

  • Je hebt HBO/WO-werk- en denkniveau en zo’n 3 - 5  jaar relevante werkervaring, kennis van en inzicht in de toepassingsmogelijkheden van de op de markt beschikbare hard- en software. Je initieert en bent actief betrokken bij de implementatie van nieuwe applicaties, modules en functionaliteiten. Ervaring met Office365 is een must.
  • Verder heb je ervaring met proces- en projectmatig werken. In de samenwerking met leveranciers heb je een relatiegerichte aanpak en een commerciële instelling.
  • Daarnaast zijn de volgende vaardigheden van belang:
    • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid als adviserend gesprekspartner van medewerkers, je kunt tussen de regels door horen wat mensen echt willen
    • analytisch vermogen voor het vertalen van ontwikkelingen in voorstellen ter verbetering van de informatie- en communicatietechnologie en het adviseren hierover
    • proactief, resultaatgericht, hands-on mentaliteit.

Wij bieden

Een afwisselende functie in een dynamische, maatschappelijk relevante omgeving waarin je zowel strategische/beleidsmatige als operationele werkzaamheden verricht. Als je van een sturende, coördinerende rol houdt en graag verantwoordelijkheid draagt, is deze functie voor jou dé uitdaging. Verder bieden we een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder thuis-/flexwerken, 13e maand, goede opleidingsmogelijkheden, keuze in arbeidsvoorwaarden, fijne werkplek op locatie vlakbij het centrum Utrecht en gratis parkeergelegenheid. Uiteraard krijg je een laptop en mobiele telefoon tot je beschikking.

Belangstelling?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Charlotte Vromans, adjunct directeur, telefoonnummer: 06 51333091.

We kijken uit naar je email met motivatie en CV die je uiterlijk 28 februari 2021 kunt sturen naar solliciteren1@actiz.nl t.a.v. Helène Oosenbrug, P&O.

Kernwoorden 

Coördinator, bedrijfsautomatisering, ICT, informatiemanagement, communicatietechnologie, ict-landschap, functioneel beheer

 

ActiZ, branchevereniging van zorgorganisaties
Postbus 8258
3503 RG Utrecht
www.actiz.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld