Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO IZA Duurzaamheid
Voor ActiZ-leden

Training Leiding geven aan digitalisering voor zorg/teammanagers (fysiek)

Georganiseerd door:

ActiZ

Ontdek hoe warme zorg te ondersteunen met technologie op maat. De ActiZ Academie organiseert een training Leiding geven aan digitalisering. Deze training bestaat uit 2 dagen.
De training is bedoeld voor leidinggevenden c.q. managers van ActiZ leden die leiding geven aan locaties en zorgteams en meer willen leren over digitalisering in de ouderenzorg.

Doel van deze training

De (ouderen)zorg kan niet meer door zoals we de afgelopen jaren gewerkt hebben. Er zijn gewoonweg te weinig medewerkers en teveel mensen die zorg nodig hebben. Daarnaast wordt de maatschappij steeds digitaler en verwachten mensen dat ook van ons als ouderenzorg. En meest belangrijk: digitalisering en zorgtechnologie biedt enorme kansen voor kwaliteit van zorg en het langer zelfredzaam zijn. Tegelijkertijd is het een onderwerp waar op de werkvloer best mee geworsteld wordt. Niet iedereen staat te juichen bij de inzet van technologie en 17% van de medewerkers is niet digivaardig genoeg. Het vraagt om echt anders werken en dat in een tijd waarin de werkdruk hoog is en lang niet alle veranderingen lukken. Dit vraagt nogal wat van een leidinggevende van een zorgteam: visie, keuzes en leiderschap zijn woorden die je makkelijk uitspreekt, maar hoe doe je dat in de praktijk? Wat is jouw rol als leidinggevende hierin? Hoe past digitalisering en zorgtechnologie in bestaande en nieuwe zorgprocessen? En hoe zorg je als leidinggevende voor borging in processen? Met deze training willen we je daarbij op weg helpen.

Voor wie

Deze training is voor degenen die leiding geven aan zorgmedewerkers. Denk hierbij aan functienamen als locatiemanagers, teamleiders, en zorgmanagers. Voor wie is deze training niet bedoeld: degenen die niet direct de zorgmedewerkers aansturen en zich meer richten op uitvoering van strategie’/beleid, of bezig zijn met managen op bedrijfsvoering en financiën over teams heen, zoals (regio)managers en zorgdirecteuren.

Meer inhoudelijke informatie over de training vindt u hier