wonen

Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg is beëindigd per 31 december 2018. De brancheorganisaties geven vanaf 2019 hun samenwerking op het vlak van wonen, zorg en welzijn op een andere basis vorm. Hiermee willen ze inspelen op de brede opgave die er voor alle partijen ligt.

Voor vragen en actuele informatie over wonen en zorg kunnen zorgorganisaties en woningcorporaties voortaan terecht bij uw eigen brancheorganisatie (contactpersoon bij ActiZ is Penny Senior). De website www.kcwz.nl blijft tot eind 2020 online zodat de kennis en praktijkvoorbeelden niet verloren gaan.

Lees de laatste nieuwsbrief20 december 2018

Hét informatiepunt voor wonen, welzijn en zorg van 2002 tot 2018

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg (KCWZ) was sinds 2002 hét informatiepunt voor professionals op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Het Kenniscentrum was onderdeel van Aedes, vereniging van woningcorporaties en ActiZ, organisatie van zorgondernemers. De kennispartners van het Kenniscentrum waren GGZ Nederland, RIBW Alliantie en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.

Documenten

20 nov 2019|VVT Nieuws, Wonen

Vandaag aan de slag met de woonzorgopgave van morgen

Het aantal ouderen verdubbelt de komende 20 jaar, er is nu al een tekort aan zorgpersoneel en de wachtlijsten voor verpleeghuizen groeien. Er...

14 nov 2018|VVT Nieuws, Wonen

Licht in het Nieuwe Feithenhof

Vandaag vindt de officiële opening plaats van het Nieuwe Feithenhof, een locatie van zorgorganisatie WZU Veluwe. Bestuurder Wim Martens is trots...

meer informatie

Website Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

contactpersoon

1-DSC_0306