Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO IZA Duurzaamheid
Zorginnovatie Webinar leestijd 1 min

Terugkijken: Innovatiestrategie Sensire

Kopieer de link
Link gekopieerd naar klembord
Vrouw videobellen

In twee webinars vertellen zorgorganisatie Sensire en TanteLouise over hun aanpak en innovatiestrategie. Hoe kijken zij naar innovatie, hoe pakken zij dat aan en hoe nemen zij hun organisatie mee? De webinars zijn georganiseerd door ActiZ en WDTM, de brancheorganisatie op het gebied van zorg- en woontechnologie en zorginnovatie.

Het webinar van Sensire is hieronder terug te kijken. Voor het volgende webinar, dat plaatsvindt op 28 juni, kun je je nog inschrijven. Daarin deelt zorgorganisatie TanteLouise hun innovatiestrategie. 

Webinar innovatiestrategie Sensire

In dit webinar vertelde innovatiemanager Vera Goldewijk over de innovatiestrategie van Sensire. Bij Sensire zijn ze ervan overtuigd dat alleen door te innoveren de zorg in de toekomst persoonlijk, bereibaar en betaalbaar blijft. 'We zien het als onze opdracht diensten en producten te ontwikkelen en implementeren die de zorg voor de klant nog beter, vriendelijker en prettiger kunnen maken en de zorgprofessional maximaal faciliteert', aldus de organisatie.

We zijn ervan overtuigd dat alleen door te innoveren, de zorg in de toekomst persoonlijk, bereikbaar en betaalbaar blijft.

Vera Goldwijk

\

Innovatiemanager Sensire

Kijk het webinar hieronder terug of kijk direct via YouTube voor de hoofdstukmarkering.