Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Samenwerken in de zorg met hulpverleners

Georganiseerd door:

Flink

In navolging van de geslaagde marktdag 28 juni 2019, wilden VWS, ActiZ en ZN, met medewerking van VNG, een speciale marktdag voor de regionale coördinatiefuncties organiseren.

Programma van evenement

Vanwege de huidige situatie is elkaar ontmoeten niet goed mogelijk. Daarom kiezen we nu voor een reflectiesessie op de resultaten van de 2e uitvraag onder regionale coördinatiefuncties. Daarbij willen we twee thema’s eruit lichten: rol tijdens COVID-19 en verbreding naar gemeentelijk domein.

Daarnaast horen we graag van jullie waar nog verder behoefte aan is ter bevordering van (verdere) samenwerking, doorontwikkeling coördinatiefuncties en zorgvernieuwing. Deze wensen kunnen vormgegeven worden in bijvoorbeeld digitale vervolgsessies.

bos

Aanvullende informatie

Het past daarom ook niet dat nu een nieuw inkoopkader zonder draagvlak bij zorgorganisaties in de langdurige zorg wordt geïntroduceerd. Vanwege de huidige situatie is elkaar ontmoeten niet goed mogelijk. Kortingen op tarieven belemmeren investeringen en het bieden van zekerheid voor medewerkers.